Måned

Gebyrsagen: God debat til dialogmøde

DBU København havde indkaldt relevante klubber til dialogmøde om den omstridte gebyrsag, hvor voksenidrætten pålægges gebyrer for brugen af idrætsfaciliteter.

Læs nyheden

Gebyrsagen: Der gambles med folkesundheden

Nye gebyrer for anvendelse af kommunens idrætsfaciliteter er dårlig nyt for den københavnske fodbold. Hvor ender idrætten, hvis yderligere gebyrer pålægges foreningslivet?

Læs nyheden

Gebyrsagen: Klubber lukningstruet

Det er forskelsbehandling af værste skuffe, når ikke alle skal betale, mener ordensmagtens fodboldklub om ny gebyrmodel, der rammer de såkaldte voksenforeninger hårdt

Læs nyheden

Tilmelding til efterårets turneringer

Der er åben for tilmelding i perioden 23. maj - 5. juni 2016. Her er de vigtigste datoer du skal være opmærksom på i forbindelse med holdtilmelding, puljeinddeling og redigering af kampprogram.

Læs nyheden

Rejsegilde i én af Nordeuropas største idrætshaller

I 2010 styrtede det gamle tag sammen i Club Danmark Hallen i Valby på grund af sne. Heldigvis kom ingen til skade. Nu er ombygningen af den store multihal snart i mål.

Læs nyheden

Ansøgere til fællesrækker

Modtagne ansøgninger fra københavnske klubber til fællesrækker ungdom 2016/17

Læs nyheden

Spil gadefodbold i lokalområdet

DBU Street CPH er i fuld gang med kvalifikationsrunderne til Københavns Mesterskabet i street futsal. Her kan du se hvornår gadefodbolden rammer de københavnske bydele.

Læs nyheden

Fremad Valby inkluderer lokalområdets børn og unge

Fremad Valby samlede børn og unge fra udsatte boligområder til en 3-dags fodboldskole. Formålet var at åbne deres øjne for foreningslivets muligheder og tilbud.

Læs nyheden

Pokallodtrækning til 3.runde

DBU København har foretaget lodtrækning til 3. runde af DBU Pokalen. Der er også trukket lod til 2. runde i 7éren Pokal samt fundet finalister til ungdomspokalfinalerne 2015/16 for U17 og U19 Drenge

Læs nyheden

Spil strandfodbold i organiserede rammer

”Beach Soccer” – også kaldet strandfodbold på dansk – er en helt særlig fodbolddisciplin, som du kan prøve kræfter med i København hos Copenhagen Beach Soccer Club

Læs nyheden

Log ind