MENU

Rejsegilde i én af Nordeuropas største idrætshaller

I 2010 styrtede det gamle tag sammen i Club Danmark Hallen i Valby på grund af sne. Heldigvis kom ingen til skade. Nu er ombygningen af den store multihal snart i mål.

Overborgmester Frank Jensen (S) holdt tale til rejsegildet i Club Danmark Hallen. Foto: Esben Salling

Den 24. maj blev der holdt rejsegilde i Club Danmark Hallen og fejret, at Valbys multihal snart står færdig efter ombygningen. Den nye Club Danmark Hal kommer til at rumme et væld af idrætsfaciliteter fx minikunstgræsbaner, beachvolleybaner og en idrætshal, som københavnerne får glæde af næste forår.

Overborgmester Frank Jensen (S) holdt tale til rejsegildet, hvor han glædede sig over, at hallen bliver genoplivet.

”København skal have de bedst mulige idrætsfaciliteter, som vores børn, unge og ældre kan bruge i hverdagen. Gode rammer skaber masser af liv, læring og leg. Club Danmark Hallen giver idrætslivet i Valby og hele København et afgørende løft,” siger overborgmester Frank Jensen (S).

Udover Frank Jensen var kultur- og fritidsborgmesteren også på talerstolen tirsdag eftermiddag.

”Med ombygningen af Club Danmark Hallen får Københavns Kommune en levende og multianvendelig hal, der rummer et bredt udvalg af idrætsfaciliteter. Der er i samarbejde med en bred brugergruppe skabt et anderledes og attraktivt tilbud, med et ”haller inde i hallen” koncept, bestående af blandt andet minikunstgræsbaner, en idrætshal, beachvolleybaner og bade- og omklædningsfaciliteter,” siger kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF).

Club Danmark Hallen er en del af Valby Idrætspark, og den forventes at blive taget i brug i foråret 2017.

Log ind