Måned

Har I styr på børneattesten?

Af: DBU København Kommunikation

Børneattestreglerne er med til at forhindre, at personer, der er dømt for seksuelle overgreb mod børn, uden videre kan få et børnerelateret fritidsjob i en forening. Få en guide til, hvordan I får styr på børneattester og børns sikkerhed i klubben.

Læs nyheden
DBU eFodbold ændrer sæsonen efter input fra klubber

DBU eFodbold ændrer sæsonen efter input fra klubber

Af: Jacob Skov, DBU Bredde

En rundspørge blandt de klubber, der har spillet med i DBU eFodbold har givet anledning til en række tilpasninger af tilbuddet, herunder blandt andet en tilpasning af sæsonens forløb.

Læs nyheden

Det Digitale Klubhus - Online aktiviteter for klubberne Øst for Storebælt

Det Digitale Klubhus tilbyder relevante kurser til klubfolk, der har ambitioner om at grundlægge eller højne klubbens eSportsafdeling. Desuden har vi fodboldstævner til de spillere, der savner at spille kampe i DBU Bredde Offlineturnering.

Læs nyheden

DBU København hjemsender en del af den samlede medarbejderstab

Af: DBUK Kommunikation

De skærpede Corona-restriktioner, nedlukningen af stort set alle fodboldaktiviteter og et deraf følgende indtægtstab betyder, at DBU København nu igen må hjemsende en del af medarbejderne. Hjemsendelsen er gældende fra mandag 18. januar og som udgangspunkt til og med den 7. februar.

Læs nyheden

Skal vi til at betale for det sociale klubliv?

Af: DBUK Kommunikation

Kultur- og Fritidsudvalget har fremsat et forslag, der skal tage stilling til folkeoplysende foreningers betaling for eksklusiv brugsret i kommunale lokaler udover den folkeoplysende aktivitet. Det betyder, at der ligger et forslag til en model om, hvordan fodboldklubber skal betale for brug af såkaldte bi-lokaler, der bruges til fx møder, administration og socialt samvær i regi af foreningen.

Læs nyheden

Fortsat dialog om reformen og en udskydelse af repræsentantskabsmødet

Af: DBUK Kommunikation

Nu er vi godt igennem de to dialogmøder den 7. og 12. januar, men dialogen fortsætter i spørgertime-form. Repræsentantskabsmødet må desværre udskydes pga. Corona.

Læs nyheden

INFO OM VINTERBOLD TIL OG MED 7. FEBRUAR 2021

Regeringen har forlænget de nationale corona-restriktioner til og med 7. februar 2021. Her kan du læse, hvad det får af betydning for VinterBOLD i perioden.

Læs nyheden

Delegeret- og repræsentantskabsmøder i Østdanmark udsættes

Af: DBU Bornholm, DBU Lolland-Falster, DBU København og DBU Sjælland

De danske myndigheder har forlænget COVID-19 restriktionerne frem til søndag den 7. februar. Det får konsekvenser for delegeret- og repræsentantskabsmøderne i Østdanmark. Det betyder, at afstemningerne om reformforslaget DBU Bredde Øst ligeledes udskydes i de fire unioner.

Læs nyheden
Få overblik over de skattefri takster for 2021

Få overblik over de skattefri takster for 2021

Af: Ina Tofterup, DBU Bredde

Hvor meget må man som fodboldforening udbetale sine ulønnede frivillige trænere og ledere? Befordringstaksterne falder, mens øvrige godtgørelser holder niveauet fra 2020.

Læs nyheden

Landsdækkende OMBOLD E-Liga skydes i gang i Det Digitale Klubhus

Af: DBUK Kommunikation

OMBOLD, DBU København og SAND - De hjemløses landsorganisation - går nu sammen om at lancere en ny landsdækkende Efodboldliga.

Læs nyheden

Log ind