MENU

Måned

Info om VinterBOLD og futsal

Regeringen har forlænget de nationale corona-restriktioner til og med 28. februar 2021. Her kan du læse, hvad det får at betydning for de planlagte kampe i futsal og VinterBOLD i perioden.

Læs nyheden

Deadline for indberetning af medlemstal

Der er frist den 31. januar 2021 for indberetning af medlemmer for 2020 til Danmarks Idrætsforbund via Det Centrale Foreningsregister.

Læs nyheden

Ny dato for repræsentantskabsmøde: 15. marts 2021

Den 15. marts 2021 skal de københavnske klubber samles til DBU København repræsentantskabsmøde 2021, hvor de blandt andet skal tage stilling til fusionsforslaget, som samler de fire lokalunioner i øst under DBU Bredde Øst.

Læs nyheden

Coronakrisen sætter sine spor i regnskabet

Corona-pandemien har haft store konsekvenser for DBU Københavns aktiviteter i 2020. Det kan ses i regnskabet, hvor DBU København kommer ud med et underskud på 1,1 mio kroner.

Læs nyheden

HUSUM BOLDKLUB TA'R PRISEN

DBU København har kåret Husum BK som årets klub 2020. Det er en anerkendelse af det frivillige arbejde i en klub, som dyrker klublivet og er en vigtig ressource for lokalområdet.

Læs nyheden
Prisen på IT-licensen stiger

Prisen på IT-licensen stiger

Der stilles stadig større krav til DBU’s digitale værktøjer og øvrige IT-services for at følge med klubberne og deres medlemmers behov og ikke mindst den teknologiske udvikling. Derfor kommer der allerede fra 2021 en prisstigning på DBU’s IT-Licens.

Læs nyheden
Energiske instruktører søges til DBU-aktiviteter

Energiske instruktører søges til DBU-aktiviteter

AF: Peter Otto Vest Hansen, DBU Bredde //

Vi søger lige nu energiske deltiddsinstruktører til DBU's Pigeraketten og til skole-aktiviteten 'Hovedet, Kroppen, Klubben'. Ansøgningsfristen er 10. februar.

Læs nyheden
Tips: Hold gang i holdet, selvom I ikke må mødes

Tips: Hold gang i holdet, selvom I ikke må mødes

AF: Sarah Hoffmann, DBU Bredde //

Fodboldabstinenserne kan mærkes over det ganske land, og vi kan næsten ikke vente, til vi får lov at spille sammen igen. Her er lidt tips og tricks til, hvordan I på kreative måder kan holde gang i jeres hold, imens vi alle sammen venter.

Læs nyheden
Guide: Sådan kan du lave online aktiviteter

Guide: Sådan kan du lave online aktiviteter

AF: Ina Tofterup & Thomas Kristensen, DBU Bredde //

Online træning hjemmefra, virtuelle møder, digitale sociale aktiviteter på holdet eller i klubben. Vi har lavet en guide til, hvilke platforme der egner sig til hvad. Kom godt i gang med online aktiviteter med overblikket her.

Læs nyheden

Flere klubhold i DBU København

AF: DBUK Kommunikation //

”Jeg blev sgu´ overrasket. Det er for vildt!” Sådan udtrykte turneringskoordinator Martin Munk sig, da han erfarede at DBU København har modtaget 24 nye holdtilmeldinger inden fristens udløb 8. januar 2021.

Læs nyheden

Log ind