Måned

Ansøgning til fælles ungdomsrækker åbner 1. maj

Fra 1. maj til 14. maj åbner DBU Sjælland og DBU København for ansøgninger til de højeste fælles ungdomsrækker. Her kan du læse om ansøgningsproceduren og de særlige forudsætninger der gør sig gældene for klubber med DBU licens.

Læs nyheden

Hareide på Store Trænerdag: Derfor kom Danmark til VM

Den 10. maj er det igen tid til Store Trænerdag. Så husk at tilmeld dig, så du blandt andet kan få muligheden for at høre herrelandstræner Åge Hareide sammen med Jon Dahl Tomasson fortælle om 'Vejen til VM'.

Læs nyheden
MIX MED MENING

MIX MED MENING

Kan drenge og piger spille på samme hold? Det mener engageret Vestia-holdleder, der ser mange fordele ved en mix-turnering i DBU København-regi.

Læs nyheden

Drop spareplanerne på foreningsidrættens område

Spareplaner er ikke vejen frem, hvis vi vil udvikle vores foreninger og have flere medlemmer.

Læs nyheden

LODTRÆKNING TIL DBU POKALEN

DBU København har foretaget lodtrækning til 2. runde af DBU Pokalen.

Læs nyheden

Flere fodboldspillere i København

Klubberne i DBU Københavns område kan glæde sig over en lille fremgang efter at DIFs medlemstal er blevet offentliggjort.

Læs nyheden

PIGESATS KOM GODT FRA START

Der var mange glade ansigter på kunstgræsbanen i Fælledparken, da Østerbro IF havde kickoff på deres pigesatsning, der skal rekruttere piger i alderen 4 til 10 år.

Læs nyheden

Åbent C1-trænerkursus i KB

Nu kan du tilmelde dig det første DBU C1-trænerkursus med åben tilmelding for alle. Det foregår i KB med start den 6. juni og er første trin i den UEFA godkendte C-træneruddannelse målrettet børne og ungdomstrænere.

Læs nyheden

Holdkort: I taber minimum 3-0

Få baggrunden for holdkort ændringerne, som betyder at kampen er tabt på forhånd, hvis holdkortet ikke er udfyldt inden kampstart.

Læs nyheden

Lukkede baner i København

Det dårlige vejr skaber forsat problemer for flere københavnske fodboldanlæg. Det betyder, at åbningen af græsbaner bliver forsinket, hvilket får indflydelse på flere af forårets første kampe.

Læs nyheden

Log ind