Reunion Idrætsforening

Reunion IF 2020

Klubben stiftet
15. april 2020
(har ved indmeldelse i DBU København anført 20. april 2020)

Bedste herrehold :
7M

Spilledragt :
Grøn trøje, hvide shorts og hvide strømper

Med hos DBU København
2020 -

Spillested :
Jens Jessensvej

Rækkevindere :
2020 efterår : 7M Herre 5

Klubben blev dannet af Charlie Andersen, Frederik Madsen, Mick Arndt Allenbek, Johan Termansen og Christoffer Koch, der også udgør den første bestyrelse. Fælles for initiativtagerne er, at de har spillet sammen i Frederiksberg Boldklub (FB) i mange år, er født og opvokset på Frederiksberg og altid har haft en drøm om at starte egen forening med det formål at samle tidligere fodboldspillere på Frederiksberg og få genskabt deres netværk.

Reunion IF blev skabt på baggrund af muligheden for at få genskabt kontakten med venner, eftersom man i sin tid alle gik hver sin vej, fik en uddannelse, et job og/eller fået børn. Muligheden var nu at blive samlet igen, og samtidig har man en målsætning om at udvikle klubben yderligere og udbyde flere aktiviteter til sine medlemmer. Der var hurtigt enighed om navnet, - det afspejler klubbens formål med projektet i foreningen.

Logo blev udviklet af Christoffer Koch. Initiativtagerne havde flere tanker omkring hvad klubbens logo skal afspejle. Træet afspejler bæredygtighed og grøn omstilling og man har samtidig besluttet at plante et træ i samarbejde med ”plant-et-trae.dk” for hver kamp klubben vinder i 7-mands turneringen og fremadrettet.

Spilledragtens farver ”grøn og hvid” er besluttet for at skabe en rød tråd for den grønne omstilling. CRAFT er i 2020 ved at blive et anerkendt mærke i fodboldverden i høj kvalitet og man blev ret hurtigt forelsket i den valgte model, der kan ses her.

Klubben tilmelder sig DBU Københavns turnering op til efteråret 2020 med et enkelt 7M Herre hold, der placeres i 7M Herre 5 pulje 4. Første kamp søndag 23. august kl. 16.00 hjemme mod HB 16 - og den kamp vinder Reunion med 3-2. Charlie J. R. Andersen opnår den sjældne ære både at blive klubbens første målscorer - udligner til 1-1 i 14. minut, - men også at blive klubbens første udviste spiller efter 21. minut.