Polyteknisk Football Club

PFC Logo

Stiftet :
29. marts 2019
(har ved indmeldelse i DBU København anført 11. marts 2019)

Bedste herrehold :
7M

Spilledragt :
Bordeaux trøje, hvide shorts, hvide strømper

Med hos DBU København :
2020 -

Spillested :
Kløvermarken

Klubben er stiftet 29. marts 2019. Initiativtagerne – ildsjælene - var William Taul Madsen, Viktor Schwartzbach, Jon Bob Sødergreen og Magnus Schmidt Galsgaard.

Fælles for de fleste af PFCs første medlemmer er, at alle studerer på samme ingeniørretning på DTU - Proces & Innovationsingeniør. Denne studieretning befinder sig i Ballerup, og her havde ildsjælene i længere tid savnet et fodboldhold. Derfor tog de teten i egen hånd og stiftede PFC, så alle på DTU Ballerup havde muligheden for spille fodbold i en klub. Man gik derefter i gang med at sprede ordet om PFC, så så mange ingeniørstuderende og deres venner som muligt kan slutte sig til holdet. Navnet Polyteknisk FC er opstået ud fra et krav fra Polyteknisk Forenings side om, at klubnavnet skulle indeholde "PF". Derfor kombinerede initiativtagerne PF med FC, og forkortede det blot til PFC - Polyteknisk Football Club. Polyteknisk Forening, i daglig tale PF, er studenterorganisationen ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU). PF er med sine 170 år på bagen en traditionsrig forening, der er stærkt forankret i DTU’s kultur og har stor indflydelse på universitetet. PFs arbejde og politik bliver bestemt af de aktive i PF’s udvalg hvor alle medlemmer er studerende ved DTU. PF er involveret i stort set alle områder af studerendes liv – både det politiske, det faglige og det sociale.

Da de fleste af medlemmerne ved starten var ingeniørstuderende på DTU synes de at dragten skulle repræsentere DTUs farver - derfor en bordaux-rød trøje.

Polyteknisk FC træder ind i DBU Københavns turnering fra 2020 efterår med et enkelt herre 7M-hold - placeres i Række 7M Herre 4 pulje 3. Første registrerede kamp er fredag 4. september 2020 kl. 18.00 på hjemmebane mod FB 23, som klubben taber 1-3.