Kløvermarken
suppleret af Valby Idrætspark
Ørestad Nord

Klubben, der roser sig af at have et godt kammeratskab, tilmelder sig DBU København med et enkelt 7M herre-hold til efterårssæsonen 2018. Klubben er stiftet af studerende ved Københavns Universitet.

Holdet placeres i 7M Herre 4 pulje 3 og har første kamp - på udebane - mod FB 14 den 19. august kl. 15.15. Den vindes 5-2. Nicolai Heymann noteres som klubbens første målscorer, da han i 23. minut udligner til 1-1 på straffespark.

I 2021 tilmelder klubben også et hold i 7M kvinder til foråret. Placeres i 7M kvinder 2 pulje 4, hvor de i første kamp 12. april 2021 ude møder B 1908 2 og taber 0-12. I klubbens første hjemmekamp - 19. april kl. 18.00 - lykkes det holdet at sejre 6-5 over Nørrebro United og Linnea Renée Jensen noteres som klubbens første kvindelige målscorer hos DBU København da hun i 14. minut reducerer til 1-2. Kvindeholdet spiller kun denne ene halvsæson.