Copenhagen Cannons Football Club

Copenhagen Cannons

Stiftet :
22. april 2015

Bedste herrehold :
7M

Spilledragt :
Lyseblå trøje, lyseblå shorts, lyseblå strømper

Med hos DBU København :
2020 -

Spillested :
Kløvermarken
suppleret af Holmens Idrætsanlæg

Copenhagen Cannons Football Club er stiftet af de 3 kollegaer Kasper Thorup, Markus Holm og Viktor Flyckt 22. april 2015. De 3 herrer kom fra 3 vidt forskellige dele af landet og med 3 vidt forskellige baggrunde, men med en fælles passion for sport. Markus og Kasper var nye i København, mens Viktor er født og opvokset og tilfældigvis var formand for fællesskabet Copenhagen Cannons. Herfra gik det hurtigt.

Copenhagen Cannons er ikke en klub, - det et fællesskab. Cannons er stiftet i 2015 som basketballhold. I 2019 blev der udvidet med en dameafdeling og i 2020 blev der så udvidet med Cannons FC.

Coach Kasper Thorup lagde selv støvlerne på hylden da han flyttede til København. Han har tidligere stiftet bekendtskab med trænergerningen som fodboldskoletræner og havde både resultatsmæssig og personlig succes. Inspirationskilderne især Ståle Solbakken (FCK), Pep Guardiola (Barcelona og Manchester City) og Flemming Pedersen (FCN). Selv har han spillet kampe fra serie 4 til Albaniserien i klubberne Årslev BK og B67.

Copenhagen Cannons er et fælleskab i København med et fælles mål: at have det sjovt. Hos Cannons er der plads til alle, hvorfor Fodboldholdet alene på 3 måneder voksede til 16 fodboldspillere. Det er dynamikken og sammenholdet, der gør det attraktivt at være med. Og det skaber ligeledes resultater.

Copenhagen Cannons træder ind i DBU Københavns turnering 2020 efterår med et hold i 7M herre - placeres i Række 4 pulje 7. Første turneringskamp blev spillet på udebane tirsdag 1. september i Fælledparken mod HB 14, hvor Cannons vandt 2-0. Dobbeltmålscorer i klubbens første officielle turneringskamp var Lucas B. Larsen - det første af de 2 mål scoret i 17. minut.