Nu kan du se og redigere i turneringsprogrammet for efteråret 2024. Efter 4. august er det reglerne for kampflytninger, der træder i kraft, jævnfør turneringsreglementet §25.

Husk at være opmærksomme på disse 6 punkter

  1. Husk at tjekke om de fastlagte kampe stemmer overens med de tildelte banetider.

  2. Husk at kampflytning via KlubOffice ikke er ensbetydende med at banen er ledig/booket via Foreningsportalen. Klubber, der er beliggende i Københavns kommune, skal sikre, at bookingbeviset på banen er i orden, før man igangsætter en kampflytning. Kort sagt: intet bookingbevis - ingen kampflytning. Baner kan søges via resttider i foreningsportalen.

  3. Husk at tage højde for solnedgangstider når I fastsætter jeres kampe. 

  4. Husk at kampe ikke må flyttes ud af den, af DBU København, fastsatte uge (Mandag – Søndag) uden forudgående aftale med modstanderholdet.

  5. Husk at ingen kampe må afvikles efter sidste spilleuge.

  6. Husk at fristen for at flytte dommerpåsatte kampe er min. 5 dage før ny såvel som oprindelig spilledato.  For ”døm-selv-kampe” er fristen min. 1 dag før ny såvel som oprindelig spilledato. Husk at weekend-kampe i DBU Københavns områder afvikles kl. 1000-1200-1400-1600 aht. dommerpåsætning.

DBU København forbeholder sig retten til at foretage rettelser - også et stykke tid efter offentliggørelse af det endelige turneringsprogram -  grundet den fortsatte mangel på dommere.

(Bemærk, at program for 1. holds-rækkerne kun indeholder efterårets turneringsprogram)

Kampe i Valby Idrætspark flyttes
Klubber, der normalt er hjemmehørende i Valby IP, men ikke har træningstider, vil opleve, at kampe er sat til afvikling på andet spillested, oftest i Kløvermarken.

Dette skyldes at Valby IP gennemgår en omfattende renovering og etablering af kunstbaner henover sommeren og efteråret.
 
DBU Københavns turneringsafdeling har beklageligvis ingen ledige tider på kunstbanerne, og dermed desværre ingen mulighed for at hjælpe til med planlægning af turneringskampe. Klubben skal booke bane via foreningsportalen

Hele området mellem de to Valby klubber er i gang med, at blive gravet op, så der kan anlægges kunstgræs.

Derudover anlægges der en ny kunstgræsbane ved siden ad kunstbane 6.

Opvisningsbanen ved siden ad stadion (det gamle Fremad Valby Park) gøres også til kunst og sidst, men ikke mindst, renoveres de to gamle kunst 1 og 2.

Billederne er lånt fra Fremad Valbys Facebookside
Valby IP1
Valby Ip3
Valby Ip4
Valby Ip2

Kun officielle kontaktpersoner kan henvende sig til DBU København turnering

Alle klubber bedes bemærke, at det kun er de officielle kontaktpersoner, der kan henvende sig til DBU Københavns administration i forbindelse med turneringsprogrammet.

Der henstilles til at spillere, forældre, trænere og holdledere går igennem klubbens officielle kontaktpersoner. På den måde sikrer vi det bedste og mest rettidigeservice niveau til vores klubber.