Kurt Bagge-Hansen havde allerede meddelt DBU Københavns bestyrelse, at han ikke ville modtage genvalg til bestyrelsen ved kommende repræsentantskabsmøde i februar måned 2023. Nu har han imidlertid besluttet at stoppe med udgangen af august måned af personlige årsager.

 – Jeg har tænkt meget over mine forskellige engagementer i DBU København, og jeg er kommet frem til, at jeg i fremtiden skal bruge meget mere tid på hjemmefronten. Derfor har jeg taget den hårde beslutning om at træde ud af DBU Københavns Bestyrelse, dommerudvalg og pigearbejdsgruppen med øjeblikkelig virkning. Det er med blødende hjerte, at jeg har taget denne beslutning. Jeg har været utrolig glad for samarbejdet i bestyrelsen som jeg ønsker al held og lykke i fremtiden. Jeg vil også gerne udtrykke en kæmpe tak til alle i administrationen for deres indsats og parathed i forhold til at hjælpe klubberne og yde en høj service, siger Kurt Bagge-Hansen.

Kurt Bagge-Hansen blev valgt til DBU Københavns bestyrelse i 2021 efter at de københavnske klubber stemte nej til at samle lokalunionerne øst for Storebælt i DBU Bredde Øst.

 – Jeg er rigtig glad for, at jeg var med til at få stoppet reformen i dansk breddefodbold, og dermed fik bevaret DBU København som en selvstændig lokalunion. Der bliver fortsat brugt mange timer på samarbejdet i dansk fodbold, og det er mit håb at alt falder på plads, så bestyrelsen får mere tid til at udvikle den københavnske fodbold, siger den nu tidligere næstformand.

DBU Københavns bestyrelse skal nu finde en ny næstformand blandt de eksisterende medlemmer af bestyrelsen.