Sæt kryds i kalenderen. DBU Københavns frivillighedstur er tilbage. Vi planlægger en tur til Nordtyskland i weekenden den 12-13. november 2022.

Har I savnet frivillighedsturen? Efter to års pause er DBU Københavns populære fodboldtur tilbage. Vi satser på at fylde en bus i weekenden den 12-13. november til Nordtyskland. Kampprogrammet er endnu ikke fastsat af rettighedshaverne, så vi kan ikke melde endelig destination og kampprogram ud endnu, men som udgangspunkt satser vi på overnatning i Hamborg eller Bremen med mulighed for at se 2 af følgende kampe i den pågældende weekend:

  • Werder Bremen-RB Leipzig (Bundesliga)
  • Hamburger SV-SV Sandhausen (2. Bundesliga)
  • Holstein Kiel-Hannover 96 (2. Bundesliga)
  • Eintracht Braunsweig-Hansa Rostock (2. Bundesliga)
  • VFB Oldenburg-SV Waldoof Mannheim (3. Bundesliga)

Man skal være opmærksom på at man max kan tilmelde 4 frivillige pr. klub, da DBU København ønsker flest mulige klubber repræsenteret på turen.

Vi forventer at prisen bliver ca. 1.950 kr. pr. person - i prisen er inkl. transport, hotel i twin-dobbeltværelse, 1-2 kamp billetter samt middag lørdag aften.

Om frivillighedsturen

Formålet med turen er at give klubber under DBU København en mulighed for at anerkende og påskønne deres frivillige ledere og trænere. Om det er personen som vasker tøj eller den flittige træner som man vælger at sende afsted, er helt op til jer. DBU København giver hvert år et tilskud til turen, som også har en vigtig funktion i forhold til at styrke samarbejde og netværk mellem klubber under DBU København.

Vi rejser normalt tidligt lørdag morgen (ca. Kl. 06:00) med hjemkomst sent søndag aften (ca. kl. 23:00). 

For mere information:
Kontakt info@dbukoebenhavn.dk