Fodboldmagasinet Øst er på besøg i Helsingør i lokalerne hos Biomekanikerne, til en snak om den fysiske del af fodbold. Hvad skal der til for at blive seriernes svar på Cristiano Ronaldo, Romelu Lukaku, Sanne Troelsgaard eller andre fysiske pragteksemplarer, der samtidig undgår mange af de skader andre af deres kollegaer render ind i.

Dagens gæst er Tobias Jørgensen som er uddannet fysioterapeut og medejer af klinikken Biomekanikerne, og har været med på FC Helsingørs rejse fra 2. division til Superligaen. Hvor han stadig beskæftiger sig med den fysiske træning af klubbens ungdomsspillere.

Tobias Jørgensen behandler desuden mange idrætsfolk og har selv en gloværdig karriere som seriespiller bag sig.

Dagens vært er Casper Boe Jensen og med i teknikken har vi Kim Matthäi Leland.

Mere fysisk træning
I dagens afsnit nævner Tobias Jørgensen nogle øvelser og andre input, som kan være svære at formidle på lyd. Heldigvis har Tobias tidligere vist flere af øvelserne, ligesom at flere af øvelserne også er nemme at fremsøge, eller læse om i vores tidligere artikel med Tobias Jørgensen.

Du finder materialerne herunder.

Video med Tobias Jørgensen – Fysisk træning i ferien

Webinar med Tobias Jørgensen - Fysisk træning, restitution og genstart for U9-U12 ved Tobias Jørgensen 

Artikel med Tobias Jørgensen – Short and Sharp

Lyt til afsnittet her, eller i din foretrukne Podcast-app

 Om Fodboldmagasinet Øst
I Fodboldmagasinet Øst er det breddefodbolden vi tager under kærlig hånd, vi taler om og med breddefodbolden, og her er det altså mere frivilligheden, knoldede baner, passion og kærligheden til fodbolden der fylder.

Har du input til emner eller andet, vi kan behandle i Fodboldmagasinet Øst så kontakt Kommunikationschef i DBU København, Dan Pedersen på danp@dbukoebenhavn.dk eller Kommunikationschef i DBU Sjælland, Peter Otto Vest Hansen på peve@dbusjaelland.dk