Mål-notifikationer fra 'Mine hold' 

DONG! Dem, der har set Tipslørdag i 80'erne og 90'erne, vil huske den ikoniske lyd, når målene væltede ind lørdag eftermiddag i de engelske rækker. Det kan også lade sig gøre, selvom hjemmebanen ligger i Bagsværd eller Bredballe - og ikke i Birmingham. 

Livescore-indberettere landet over, vil i de kommende måneder give fodboldinteresserede lidt af den samme fornemmelse, som foran skærmen ved Tipslørdag, når de taster mål, assists og kort fra sidelinjen. 

Når der er en, der 'tager bolden', kan man fra Fodbold app'en få push notifikationer på sin telefon, når der bliver scoret. Således behøver påskefrokoster, havearbejde eller andre kampe ikke komme i vejen for, at man kan følge sine favorithold - også dem, der spiller væk fra tv-skærme og streamingtjenester. 

Alle kampe med resultater og holdkort kan livescores via Fodbold app'en. For at 'tage bolden', skal man have hvervet 'Livescore/kampfakta indberetter' i en af klubberne. 

Det hverv har en stor del af fodbold-Danmarks frivillige allerede taget på sig, og derfor bliver der i mange rækker livescoret fra alle kampe. 

Tre trin til at få besked om dine favorithold

1. Vælg dine favorithold fra klubbens holdoversigt, og find dem via 'Mine hold' i Fodbold app'en. 

2. Slå notifikationer til for Fodbold app'en i indstillinger på din telefon eller tablet. 

3. Vælg under 'Notifikationer' i Fodbold app'en, hvad du vil have besked om. Man kan vælge at få besked ved

  • Kampændringer
  • Når kampen fløjtes i gang
  • Ved slutresultat
  • Når der scores eller kommer video på kampen

Og endeligt, om man vil have besked, når der sker noget med andre kampe i puljen. 

Mine Hold Og Tilmeld Livescore Med 'Mine hold' kan man følge sine favorithold gennem hele sæsonen. Man kan også få notifikationer på enkelt kamp, ved at trykke på klokken.

Hvis ikke man er så heldig at have en 'Livescore-indberetter' med til kampen, kan der indberettes kampfakta efter kampen. Se hvordan her

Spændende statistikker til spillere og trænere

Hvem bliver topscorer og assist-chef? Hvornår laver vi målene - og lader modstanderne komme på tavlen? Og hvilken opstilling virker bedst? 

Nogle af de spørgsmål, trænere og spillere spørger sig selv, holdkammeraterne og trænerkollegaerne om, når sæsonen kører. 'Mine stats' i Fodbold app'en dribler de indberetninger, der kommer fra holdkort, startopstillinger og livescore - og afleverer dem til spillere, trænere og holdledere.

Således kan man følge med i sæsonen ud fra de kampe, hvor man selv har været med på holdkortet - eller samlet for hele holdet. 

Det giver interessante indblik, som kan bruges til at dele på fx sociale medier eller i taktikrummet mellem kampene. 

Se hvordan det fungerer i videoen her:

Livescore i klubhuset

Indberetningerne ude fra banen skaber ringe i vandet. Foruden at følge med på telefonen, og samle spændende statistikker op til spillere og trænere, kan livescore også komme helt ind i klubhusene for de 500 klubber, der bruger hjemmesidesystemet, Klub-CMS

Her kan klubbens livekampe vises frem - på hjemmeside og på den indbyggede infoskærm, som følger med systemet. 

Når klubbens webmaster klikker modulet 'Livescore' ind på hjemmeside eller infoskærm, kører klubbens kampe i rotation det sted på siden eller skærmen, hvor man ønsker det. Og giver altså den velkendte 'dong-effekt' i klubhuset. 

Live Score Ani Sådan kan det se ud, når der er gang i klubbens kampe.

Find vejledninger, videoguides og hjælp til DBU's IT-systemer på klubservice.dbu.dk