Københavns Kommune og DBU København tilbyder løbende e- træneruddannelser for alle trænere – uanset holdenes aldersgruppe eller niveau. 

E-træneruddannelsen giver de nye e-fodboldtrænere teori, værktøjer og inspiration til trænerrollen, og ruster dem til at skabe et godt e-fodboldmiljø i samarbejde med klubben og de mange e-fodboldspillere.

Såvel Københavns Kommune som DBU København har fokus på at uddanne e-fodboldtrænere til at yde kvalitet og give gode oplevelser til børn, unge og voksne i alle foreninger i kommunen samt til at skabe spillere til det internationale niveau.

I dette partnerskab mellem kommunen og DBU København tror vi på, at uddannede trænere er med til at tiltrække, udvikle og fastholde e-fodboldspillere, der kan deltage også i den landsdækkende DBU Bredde e-fodboldturnering samt i de online stævner vi tilbyder i Det Digitale Klubhus.

Lørdag den 5. juni afholdt Københavns Kommune og DBU København således endnu et succesfuldt E1-kursus. På kurset lærte deltagerne alt om e-fodbold og om at strukturere og planlægge e- fodboldtræning i foreningslivet før, under og efter EURO2020.

Kurset blev afholdt i Grøndal MultiCenter, der sørgede for optimale rammer for deltagerne. Kurset blev afviklet af DBU København e-fodboldinstruktør, Daniel Barnewitz, der fik klædt deltagerne på til de kommende opgaver henover sommeren, hvor både diverse Ferie Camps og e-fodboldzonen på Ofelia Plads bliver epicentret for en masse spændende e-fodbold-aktiviteter i denne spændende alliance.

 

Kontakt: Henrik Selch

 

Henrik Selch
Projektleder, DBU København Udvikling Henrik Selch
E-fodbold og online uddannelsestilbud 22 55 85 80