Mandage og torsdage er Gaming Zonen fyldt med glade børn, unge og forældre. For mange af dem er oplevelserne i Gaming Zone et glædeligt gensyn med e-fodbolden og spillet e-FootballPES21.

 

Under EURO2020 kan alle besøgende opleve og dyrke fodboldspillet med spillet Pro Evolution Soccer, der er det officielle e-fodboldspil under EURO2020.

 

Gaming Zone åbner omkring klokken 11.00, men det varierer lidt, så tjek programmet nederst på denne side inden du møder op. I juli er der åbent 1., 5 og 6. juli. EURO 2020 Outreach kalender (dbukoebenhavn.dk)

På tværs af køn og alder samles københavnerne nu i fanzonen om de gode oplevelser, det medfører at deltage i turneringerne, pigeturneringen, Meet & Greet og de hyggelige spil mod vores e-fodbold event crew. Med Gaming Zone kan vi virkeligt appellere til de mange besøgende. Og, også komme i kontakt med nogle mennesker, der ellers ikke normalt færdes i fodboldklubberne fortæller projektleder Henrik Selch

I DBU København e-fodbold er målet med deltagelse i Fanzonen og de mange events rundt om i kommunen, at trække endnu flere børn og unge ud af værelserne, ind i e-fodboldens fællesskaber og måske videre ud på fodboldbanerne

 

På sigt er det planen sammen med gode partnere at uddanne endnu flere e- trænere og ambassadører til det gode spilmiljø og til arbejdet med at skabe en naturlig forbindelse mellem den virtuelle bane og grønsværen. Gaming Zonen i Football Village er et vigtigt led heri.