MENU

Tag dommerkort på DBU’s teenage-dommercamp

Dommercampen er særligt tilrettelagt for unge mellem 15 og 20 år. Kombinér en uges intensiv undervisning med en social lejrskole i sommerferien – og bliv hurtigt klar til at dømme fodbold.

Tag dommerkort på DBU’s teenage-dommercamp
En stor del af undervisningen foregår på banen, så dommeraspiranterne får praktiske erfaringer fra start. Foto: Thor Sørensen

AF: Marie Lauridsen, DBU Jylland Kommunikation//

Går du med en dommerspire i maven og er du mellem 15 og 20 år? Så har du i sommerferien mulighed for at uddanne dig til fodbolddommer på bare én uge.

DBU afholder for 12. år i træk dommercamp for fodboldinteresserede unge i Storvorde uden for Aalborg. Undervisningen starter mandag den 5. august og afsluttes med en test fredag den 9. august. Overnatning og forplejning er med i prisen på 2.400 kroner, som mange klubber vælger at dække.

Superligadommer anbefaler campen
Superligadommer Mads-Kristoffer Kristoffersen har de seneste år holdt oplæg for dommeraspiranterne på campen.

- Jeg synes, det er en fantastisk mulighed for en intensiv dommeruddannelse for unge. Man får det hele på én gang og lov til at prøve at dømme. Og så er mit indtryk, at de har det rigtig godt socialt, siger han dommercampen.

Superligadommeren tog selv dommerkort som 16-årig og ved, hvordan man som personen med fløjten rustes til at handle under pres – også uden for fodboldbanen.

- Som ung dommer får man en masse værktøjer, man kan bruge i skolen, og når man får et arbejde. Man lærer at håndtere stressede og pressede situationer, hvor der skal tages beslutninger, siger den erfarne dommer.

Få mange flere informationer om dommercampen her.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig ved at søge "dommercamp" her, eller du kan bede en leder i din klub om at tilmelde dig via KlubOffice.

Tilmeldingsfristen er 29. juli 2019.

Spørgsmål?
Jack Hansen på jaha@dbujylland.dk eller telefon 8939 9993
Thomas Jensen på thoj1947@gmail.com eller telefon 5132 0954

Log ind