Kontoret holder lukket i morgen torsdag grundet et større arrangement

PIGEEVENT PÅ NØRREBRO

Lørdag den 16. juni er Hans Tavsens Park på Nørrebro ramme om et pigestævne med madboder, hoppeborg, drop-in fodbold for drenge og piger og DBU´s Pigeraketten, som kommer forbi med nogle af konceptets mange sjove fodboldaktiviteter.


Mød op i Hans Tavsens Park på lørdag, hvis 

Københavnske piger spiller fodbold – også under VM. På lørdag den 16. juni kl. 14.00 afholder DBU Københavns pigeprojekt ’Københavnske piger spiller fodbold’ deres første fælles event. Dette finder sted i Hans Tavsens Park på Nørrebro og alle 18 projektklubber er inviteret til et anderledes fodboldstævne i bedste Nørrebro-stil.

Stævnet som kun er for piger, bliver del af et større arrangement i samarbejde med fodboldklubben Nørrebro United og andre aktører på Nørrebro, der står for en række forskellige aktiviteter på dagen.

Foruden det organiserede fodboldstævne for pigerne, vil der både være madboder, hoppeborg, drop-in fodbold for drenge og piger og DBU´s Pigeraketten kommer forbi med nogle af konceptets mange sjove fodboldaktiviteter. Dagen rundes af med visning af VM-landskampen Danmark – Peru på storskærm fra kl. 18.00.

Der er åbent hus for alle, så har man tid og lyst til, så kom forbi og oplev hvordan fodbold kan samle og begejstre når nogle af Københavns mange fodboldpiger giver den gas på asfaltbanerne i Hans Tavsens Park.   

Tidspunkt Event
14:15 til 14:45 Fælles opvarmning i Nørrebro United Playzone 
15:00 til 16:30 Pigestævne for U6 - U8 piger (3:3)*
16:30 til 17:30 Pigestævne for U9 - U11 piger (5:5)*
18:00 til 20:00 Landskampen Danmark - Peru på storskærm
   
15:00 til 17:30 Drop in turnering for både piger og drenge (3:3)
15:00 til 17:30 Nørrebro United Playzone med hoppeborg, boldlege og sjov

*Tilmelding til Anja Kouly Lethin - anko@dbukoebenhavn.dk 

Læs mere om arrangementet på Facebook - klik her. 


Log ind