Lederuddannelse for københavnske klubber

”Den attraktive forening” (som er for både erfarne og uerfarne bestyrelsesmedlemmer) er en helt ny form for uddannelse, som kombinerer den klassiske lederuddannelse med foreningsudvikling og forankring hjemme i foreningen.


”Den attraktive forening” er et nyt uddannelsestiltag, som er en del af klubudviklingsdelen i Bevæg dig for livet indsatsen i København. 

”Den attraktive forening” kombinerer den klassiske lederuddannelse med foreningsudvikling og forankring hjemme i foreningen.

Uddannelsen, som er arrangeret af bl.a. DBU Københavns samarbejdspartner Idrætsforum København,  består således både af moduler med teoretisk input, inspirerende oplæg og drøftelser, samt af procesaftener som afholdes med foreningens samlede bestyrelse.

Der er i uddannelsesforløbet også indlagt arbejde i netværksgrupper, som fremmer fælles refleksion, erfaringsudveksling og sparring imellem alle deltagende foreninger.

Datoerne for de enkelte moduler findes nedenfor, men du kan læse mere detaljeret om indholdet på de forskellig moduler HER.

Uddannelsen er arrangeret i et samarbejde mellem DGI Storkøbenhavn, Idrætsforum København og København kommunes Folkeoplysningsudvalg.

Klik her for tilmelding. 

For mere information kontakt DBU Københavns teamleder Søren Hemmingshøj – shem@dbukoebenhavn.dk

 

Log ind