Ungdomspokalfinaler på Frederiksberg

Den første af tre ungdomsfinaler i den fælles ungdomspokalturnering for østhold spilles onsdag i Frederiksberg IP.


Det er tid til den første af tre ungdomspokalfinaler i Frederiksberg IP. 

Årets pokalfinale for U16 Drenge 2016/17 står mellem Dianalund IF og Holbæk B&I. Førstnævnte har i foråret deltaget i række 1 mens Holbæk B&I har plads i Øst-rækken.

Holbæk B&I var oversidder i runde 1, hvor Dianalund IF vandt i et målrigt opgør med 7-4 over række-kollegerne Svogerslev IF.

Dianalund IF var deltager i nok pokalturneringens mest nervepirrende og målrige kamp på udebane mod Herlufsholm GF, hvor holdene efter 1 – 1 måtte ud i straffesparkskonkurrence. Dianalund IFs træner Anders Larsen oplyser, at han var meget glad for sin notesblok den dag i august 2016, idet han noterede/satte streger for hvert af de 51 mål, der blev scoret. Kampen endte 25 – 26 til Dianalund IF!

Holbæk B&I har som Øst-hold afviklet alle deres pokalkampe på udebane, men det har åbenlyst ikke generet holdet, idet sejrene er blevet større og større efterhånden som pokalturneringen er skredet frem – sejre i kvartfinalen med 0-7 over Ølstykke FC fra række 1 og 1-5 i semifinalen over B1903 fra mesterrækken vidner om et hold, der godt kan finde vej til modstandernes mål.

Så der er linet op til et opgør mellem to hold, der undervejs i turneringen har vist, at spillerne kender den direkte vej til modstandernes mål.

Kampen afvikles onsdag den 7. juni 2017, kl. 19:00 på Frederiksberg IP, kunst og der er gratis adgang.

Der vil være rig lejlighed til at få stillet sulten, idet der er mulighed for at købe mad og drikke til rimelige penge.

De fælles ungdomspokalfinaler i U17 og U19 afvikles næste onsdag den 14. juni i Frederiksberg IP. 

Log ind