MENU

Lukning kan få konsekvenser

DBU Københavns futsal-turnering blev ramt af aflysninger i weekenden.


Prismen er midlertidigt lukket, hvilket kan få konsekvenser for DBU Københavns futsal-turnering. Foto: Frans Drewniak

I fredags blev det besluttet at lukke den københavnske sportshal, Prismen, efter gentagende trusler og ballade i hallen. Det kan nu få konsekvenser for afviklingen af futsal i DBU København, der mistede 18 haltimer i den forgangne weekend. Det gik bl.a. udover børnestævner i U9 og U10 årgangene, ligesom Senior turneringen blev ramt af lukningen.

DBU København bakker naturligvis op om den beslutning, der er taget af ledelsen i Prismen, men konstaterer også, at man mangler haltimer:

-Vi står lige nu og mangler haltid, for at få tingene til gå op. Vi arbejder selvfølgelig på at løse den udfordring i samarbejde med Københavns Kommune. Klubberne skal dog være opmærksomme på, at det her kan få betydning for afviklingen af vores futsal-turnering, hvorfor de må forberede sig på kampflytninger, siger DBU Københavns administrationschef Jan Kristensen.

Prismen er lukket på ubestemt tid efter længere tids ballade:  

-Situationen er alvorlig. Derfor er løsningen nu og her en lukning. Vi er i Prismen i tæt dialog med politiet, SSP, gadeplansarbejdere og andre interessenter i forhold til at håndtere situationen. I fællesskab med SSP har vi vurderet, at vi har brug for et par dage til at få ro på situationen. Vi arbejder på hurtigst muligt at kunne åbne Prismen igen, fortalte Chefen for kommunens kulturinstitutioner på Amager, Bjarne Fey, til Politiken fredag.


Log ind