MENU

KB og DBU København udbyder C-kurser

Niels Lawaetz ny instruktør på DBU Københavns åbne C-trænerkurser.


Kom i gang med DBU C-træneruddannelsen, når KB og DBU København udbyder C-træneruddannelsen med Niels Lawaetz som instruktør.

DBU København er meget glade for at byde velkommen til Niels Lawaetz som ny instruktør på de åbne C-trænerkurser, der udbydes af DBU København i samarbejde med KB. Over en to-årig periode udbydes samtlige 13 C-trænerkurser i KB:

- Jeg ser meget frem til at komme i gang som instruktør hos DBU København. I DBU Uddannelse bruger man udtrykket "the Coach is the Key". Det er også min erfaring fra mit arbejde hos bl.a. DBU og KB. Trænerens engagement, viden og forståelse af rollen som trænere er det helt afgørende for god børnetræning og dermed på sigt udvikling af dansk fodbold på alle niveauer, siger Niels Lawaetz

Niels arbejder til daglig som sportslig leder af KB Mikrofodbold, og har været træner for børne- og ungdomshold på såvel elite- som breddeniveau i flere forskellige klubber, og er i øjeblikket frivillig forældretræner i Tølløse Boldklub. Hertil har Niels i en årrække arbejdet i DBU regi, som bl.a. scout, regionaltræner, videoanalytiker og trænerinstruktør, og været underviser på et par idrætsskoler:

- Som trænerinstruktør på DBU’s B-uddannelse er Niels kendt for at bruge sin store erfaring med mange forskellige niveauer og aldersgrupper til at inddrage og præcist ramme forskellige trænertyper. Som kollega til Niels både som trænerinstruktør og regionaltræner i DBU har jeg gode oplevelser med hans empatiske evne til at dele ud af sin viden med et smittende engagement, siger DBU Københavns træneruddannelsesansvarlige Flemming Lindquist, der ser meget frem til det kommende samarbejde.

Der startes ud i november og december, hvor der udbydes følgende to C-trænerkurser med åben tilmelding for alle interesserede.

Allerede nu kan du tilmelde dig disse kurser:

Teknisk træning

Lørdag d. 26. november 2016
kl. 9.00-12.00 på Peter Bangs Vej

Børnefodboldens basis
Lørdag d. 3. december 2016
Kl. 9.00-15.00 på Pile Alle 14C

Senere afsløres datoerne for de resterende af i alt 13 forskellige trænerkurser med fokus på børn og unge, som udbydes af DBU København i samarbejde med KB.

FAKTA OM

DBU C-træner – træneruddannelse for børne- og ungdomstrænere

Det bedste fodboldmiljø for børn og unge skabes af dygtige og engagerede trænere. Fodboldglæde og spillerudvikling skal gå hånd i hånd – og træneren er nøglen.
DBU har derfor etableret en træneruddannelse med 13 forskellige kursusforløb, der tilsammen udgør DBU C-træneruddannelsen, og som klæder hver enkelt træner på til det spændende fodboldliv som børne- og ungdomstræner. Kurserne indeholder træning målrettet en specifik aldersgruppe foruden mere temabaserede kurser som målmandstræning, skadesforebyggelse og kamplederkursus. 

Læs mere om de 13 C-trænerkurser her.

Log ind