MENU

Ny procedure for holdkort

DBU København skærper reglerne for udfyldelse af kampens holdkort forud for turneringsstart forår 2016


DBU København ændrer reglerne for udfyldning af holdkort. 

Kampens holdkort skal fortsat være udfyldt inden kampstart. Får man mod forventning ikke udfyldt inden kampstart, vil klubben som udgangspunkt første hverdag efter kampen modtage en rykker (Rykker 1), med mulighed for at udfylde hurtigst muligt.

Får man ikke udfyldt holdkortet på baggrund af Rykker 1, vil man to dage efter modtage en ny Rykker 2 og en bøde kr. 500,-. I seneste turneringshalvdel blev Rykker 2 først udsendt 90 timer efter Rykker 1.

Lykkedes det fortsat ikke på baggrund af Rykker 2, at få udfyldt holdkortet fremsendes to hverdage efter meddelelse om, at holdet er taberdømt og klubben vil blive tildelt bøde kr. 500,-.

En spørgeskemaundersøgelse i februar måned ved klubbernes formænd, har været med til at fastsætte den nye procedure. 39, 1 % af formændene som besvarede undersøgelsen var positive for denne fremgangsmåde.

DBU IT arbejder nu på at de personer, som er registreret som holdkortindberetter, og har en DBU app, kan få en push besked på deres mobil en time før end kampstart med en venlig påmindelse om, at man skal huske at udfylde holdkortet. Den løsning forventes klar til efterårsturneringen.

 

Log ind