MENU

Rytmer, fodbold og sol på stranden

Man blev mødt af musik, sol og hundredevis af glade børn og forældre på Amager Strand i weekenden.


Pigerne fra FA 2000 hyggede sig på Amager Strand, da DBU København afholdt Beach Soccer Stævne. 

Det er velkendt, at man skal arbejde hårdt for hvert eneste skridt, når man spiller fodbold i sandet. De tilskuere, der kom forbi sanddynerne på Amager Strand, og så de mange drenge og pigehold, der kæmpede på stranden fik i hvert fald syn for sagen. Der blev løbet, fightet, tacklet og scoret masser af mål, da 600 drenge og piger fordelt på 83 hold deltog i DBU Københavns årlige Beach Soccer stævne i weekenden.

- Det er et super fedt koncept med musik og en afslappet stemning. Stor ros til arrangementet, og de mange flotte præmier til spillerne. Det eneste jeg savnede var en mere klar niveauinddeling, for vi blev matchet mod nogle meget stærke hold. Derfor håber jeg, at man fremadrettet vil tænke i at dele årgangene op i A, B og evt. C-rækker, siger Christian Theilgaard, der deltog med to hold fra Kastrup BK. 

FA 2000 havde 5 hold og 34 pigespillere med til Beach stævnet, der markerede afslutningen på sæsonen.

- Det er rigtig god måde at afslutte sæsonen på. Alle synes det var sjovt, og alle kan være med. Det eneste vi savnede var flere pigehold, men det kommer forhåbentligt til næste år, fortæller Thomas Larsen fra FA 2000.  
Richard Andersen fra DBU København, der var ansvarlig for arrangementet håber på at endnu flere hold tilmelder sig til næste år, så der kan blive en endnu bedre matchning.

- Hvis vi får endnu flere breddehold med, får vi bedre muligheder for at matche holdene korrekt, fortæller Richard Andersen, der var glad for stemningen og indsatsen fra Sundby BK.

- De mange kampledere og frivillige fra Sundby BK var fantastiske. Stor ros til dem og tak til alle de forældre og trænere, som var med til at skabe en super festlig weekend på stranden.  

Lørdag var årgangene fra U7 til U11 i aktionen fra kl. 10:00 om formiddagen til et godt stykke ud på eftermiddagen. Søndag var det så til at få U12 til U15 spillerne i aktion. Nedenfor kan du se udvalgte billeder fra weekenden.Log ind