Kan du få flere til at spille fodbold i København?

DBU København søger i samarbejde mellem DGI Storkøbenhavn, DGI Bornholm og DBU Bornholm en udviklingsorienteret visionskonsulent, der vil arbejde med rekruttering af flere teenagere og voksne til motionsfodbold, og samtidig sikre involvering af flere frivillige i fodboldklubberne.


Kan du få flere voksne i alderen 30-55 år til at spille fodbold? Foto: www.fodboldbilleder.dk

Visionskonsulenten skal stå i spidsen for den fælles visionsaftale mellem DBU, DIF og DGI – med rekruttering af flere teenagere og voksne til motionsfodbold og samtidig sikre involvering af flere frivillige i fodboldklubberne.

Der er tale om en tidsbegrænset deltidsansættelse (18,5 timer pr. uge) 15. august 2016 – 31. december 2018. Stillingen er placeret hos DBU København på Østerbro. Du skal være indstillet på at en væsentlig del af arbejdet er aften- og weekendarbejde.

Ansvars- og arbejdsområder
Arbejdsopgaverne kan opdeles i følgende hovedområder:

  • Opsøgende og rådgivende virksomhed over for fodboldklubberne inden for de to målgrupper teenagere og voksne 30-55 år
  • Forestå udviklingsprocesser i foreningerne samt være opsøgende på at få forløbene i gang i klubberne
  • Koordinere og samle indsatsen over for de to målgrupper
  • Opbygning af netværk og involvering af frivillige
  • Koordinere og sikre samspil mellem DBU´s klubrådgivere og DGI-konsulenter og være en god brobygger mellem de to organisationer – herunder sikre igangsætning af klubudviklingsforløb med fokus på rekruttering og fastholdelse af primært 30-55-årige samt teenagere 
  • Sikre samspil og dialog med lokale følgegruppe af frivillige og medarbejdere
  • Mindre rejseaktivitet til Bornholm må påregnes.

Ansøgningsfrist onsdag den 15. juni. Vi forventer at afholde samtaler i uge 25.

Kompetencer

Du har en idræts- eller samfundsfaglig uddannelse eller anden relevant baggrund.

Desuden har du flair for arbejdet med analyse og strategi. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektarbejde.

Du har god forståelse for arbejdet i en organisation med frivillige og folkevalgte, samt evner at etablere, vedligeholde og udbygge samarbejdet med kollegaer og frivillige.

Du har kendskab til fodbold som idræt og som motionsform – og gerne erfaring med arbejdet med de to målgrupper. Du har et solidt netværk og stor foreningserfaring og kender til foreningslivet indefra som frivillig leder, træner eller udøver.

Du arbejder struktureret og kan se sammenhænge. Du er udadvendt og opsøgende og udviser anerkendende og værdsættende adfærd, gerne med et smil på læben. Du er troværdig og loyal over for beslutninger.

Ansøg her

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere info:

Søren Hemmingshøj, Teamleder Udvikling DBU København, tlf. nr.: 2175 7585
Jan Kristensen, Administrationschef DBU København, tlf.nr.: 3915 9202
 
Bevæg Dig For Livet kort fortalt: 
Vi sætter Danmark i bevægelse – for sjov, for hinanden og for livet. Bevægelsen ruller igennem landet, byerne, sportshallerne, boldbanerne, i arbejdstiden og i fremtiden. Uanset om det er på egen hånd eller sammen med alle Danmarks sportsklubber og idrætsforeninger skal vi have flere danskere til at bevæge sig – for jo flere vi er, jo sjovere bliver det.
Bevæg dig for livet’ er en invitation til fællesskab, motivation og nye ideer til at dyrke idræt og motion. Det starter med dig – og involverer hele Danmark.
 
Læs mere
Klik her for flere informationer om Bevæg Dig For Livet


Log ind