Gentofte klubber tager ansvar

Et samarbejde mellem DBU København og Gentofte kommune har som mål at skabe jobs for akademikere. Projektet nærmer sig sin afslutning og har været en stor gevinst for alle.


Benny Würtz  sammen med Therese Lihn Thomsen, der er kommet i job via ELI-projektet i Gentofte.

DBU’s lokaler i Brøndby var torsdag ramme for en evaluering af projektet Erhverv, Ledelse og Idræt, hvor unge arbejdsledige akademikere via et uddannelsesforløb samt et praktikophold i en lokal fodboldklub og virksomhed gøres parat til jobmarkedet. I samarbejde med Würtz Extemp har DBU København og Gentofte kommune iværksat et 13 ugers forløb med lederuddannelse, 4 ugers praktik i en fodbold klub samt 7 ugers erhvervspraktik.

Målt på deltagernes evaluering har forløbet været en stor succes. Klubberne i Gentofte har fået løst en lang række opgaver indenfor områder som analyse, IT og kommunikation. Omvendt har akademikerne givet udtryk for at de har fået selvtilliden tilbage samt opbygget et attraktivt netværk gennem fodboldklubben. Indtil videre er det lykkedes for tre akademikere at komme ud på jobmarkedet i løbet af praktikperioden og målet er at 6 ud af 10 akademikere er i job senest 3 måneder efter afslutningen.

DBU København afholder en afslutningsreception for klubber, virksomheder, akademikere og medier fredag den 23. januar fra kl. 14:30 til 16:00 i DBU Københavns lokaler på Østerbro. For mere information bedes du kontakte Dan Pedersen, danp@dbukoebenhavn.dk  

Du kan læse mere om Erhverv, Ledelse og Idræt på dette link


Log ind