Klubbernes deltagelse i Futsalrækker

Futsal som turneringsfodbold vinder fra 2008/09 frem. Såvel hos senior som hos ungdom. På herreseniorsiden etableres et turneringssamarbejde med Dansk Arbejder Idræt (DAI) København - en fælles Københavnsserie. Kort efter kommer DBU på banen og etablerer Futsal Liga Øst og Vest.

På kvindesiden etableres samtidigt med herrerne Futsal Liga Øst og Vest i DBU-regi.

På ungdomssiden etableres københavnske rækker, der slutter med kåring af en Københavnsmester - på nær en enkelt sæson, hvor man spiller frem til at have fundet de 2 københavnske hold, der skal dyste mod Sjællands ditto om at komme videre til DBUs Finalestævne. De ældste årgange - U19 drenge, U17 drenge og U18 piger - spiller til og med sæsonen 2012/13 kun i DBU København-rækker før de to bedste hold dyster i et Semifinale Øst-stævne mod de to bedste sjællandske om to pladser ved DBUs DM-finalestævne. 2013/14 spilles helt fra indledende runder i fællesrækker med DBU Sjælland. De efterfølgende år spiller DBU København igen med helt egne rækker.

U15 drenge, U14 drenge, U13 drenge, U15 piger og U13 piger kobles på hen ad vejen - og spiller alene i DBU København-rækker. Er der deltagere nok, spilles indledende puljer, mellemrunde og finalestævne med kåring af en københavnsmester - er der for få hold afvikles det hele i en pulje, ofte med flere indbyrdes opgør undervejs. Og visse år er der for ringe tilslutning i DBU København på pigesiden - så her spiller man en fælles turnering med DBU Sjælland syret af dem.

Siderne er opdelt efter Herre, Kvinder, Drenge- henholdsvis Pigeungdom og derefter kronlogisk.