Tsunami Football Club

Tsunami

Stiftet
19. juni 2019

Bedste herrehold
7M

Spilledragt
Hvid trøje, marineblå shorts og hvide strømper

Med hos DBU København
2019 -

Spillested
Kløvermarken

Kevin Hansen og hans bedste ven - Oluf - havde længe gerne ville starte et fodboldhold, for at skabe et nyt socialt fællesskab for sig selv, venner og bekendte. Ingen havde spillet fodbold sammen før, men kom fra forskellige hold i andre klubber. Fælles var, at man gerne ville prøve noget nyt og en frisk start på fodboldkarrieren. Mange fra holdet kom fra Lolland/Falster og var nogle vennegrupper derfra. Derudover kendte en del hinanden fra det københavnske natteliv og musikmiljø.

Navnet fandt Kevin og Oluf på. Det kommer sig af sangen Tsunami, som fungerer rigtig godt som fodboldsang! Derudover kunne de hurtigt se en identitet forme sig ud fra det navn. Mottoet blev “Vi er bølgen, du kan følg’ os ellers drukner du”. Man vil spille en aggressiv spillestil med mange skud på mål og direkte spil. På sidelinjen skal der være gang i den med musik og god stemning. Så Tsunami FC er mere end bare en fodboldklub, - det er også et fællesskab, hvor medlemmernes identitet vil gennemsyre det hele. Man gik meget op i valg af trøjer, farver og logo. Det skulle nemlig passe sammen det hele. Derudover ville man gerne have et minimalistisk udtryk – så det blev hvid trøje og marineblå shorts.

Klubben tilmelder sig efteråret 2019 med et hold i 7M Herre - placeres i 7M Herre række 4 pulje 1. Første kontaktperson/formand er Kevin Hansen.

Første kamp søndag 18. august 2019 kl. 13.30 mod FA 2000 10 på hjemmebane i Kløvermarken og Tsunami debuterer med en 4-1 sejr. Lars V M Jensen bliver første målscorer for kluben, da han i 10. minut scorer til 1-0.