I sidste uge udbød DBU København dommeruddannelsen som fjernundervisning, for at imødekomme manglen på dommere og udnytte den særlige situation vi er i nu med forsamlingsforbud og dermed øget interesse for online aktiviteter.

Det er gået over al forventning. Tilmeldingerne er strømmet ind, siden DBU København i torsdags åbnede for muligheden for at tage teoridelen af dommeruddannelsen online, og de første 50 pladser blev hurtigt besat. Det betød, at vi måtte åbne for yderligere 50 pladser, og vi har i skrivende stund kun få af de 100 pladser tilbage.

Sådan foregår fjernundervisningen
 
Undervisningen deles i to hold
DBU København takker mange gange for den overvældende interesse og villighed til at gå dommervejen. Vi har modtaget tilmeldinger fra hele landet, og vi håber, tilstrækkeligt mange kursister vil gennemføre og bestå uddannelsen, så vi kan få flere dommere til de mange turneringskampe, der skal afvikles på de danske baner, når vi igen må samles og spille fodbold.

For at imødekomme alle knap 100 tilmeldte bedst muligt, bliver vi desværre nødt til at opdele  undervisningen den 8. – 10. april i to hold. Vi ønsker fortsat en høj kvalitet i undervisningen, og det kan simpelthen ikke lade sig gøre med 100 deltagere til to instruktører.

Det første hold vil køre fra klokken 10-14 og det andet hold fra klokken 15-19. De samme tre dage.
Vi er godt klar over, at dette kan give udfordringer for nogle, men vi vil gøre vores bedste for at få det hele til at gå op.
Kursisterne vil få besked på mail, hvilket hold de er kommet på.

Nyt kursus den 15. – 17. april
Den gratis dommeruddannelse online er sandsynligvis ikke et initiativ der kommer igen. Vi er i en særlig situation pga. Corona, og det kræver særlige tiltag og initiativer. Sidder du derhjemme lige nu med lysten til at blive fodbolddommer, er det derfor nu du skal slå til. Vi har netop planlagt et nyt 3-dages forløb med fjernundervisning onsdag den 15., torsdag den 16. og fredag den 17. april - dagligt fra klokken 15 – 19.

Der vil være ekstra spørgetimer indtil eksamensdagen
Vi ved ikke, hvornår du kan komme til eksamen, da det kræver at Danmark åbner igen, så du kan mødes med din censor og komme ud og dømme tre kampe med hjælp fra din dommerudvikler. Vi planlægger derfor ekstra spørgetimer i Zoom universet i tiden fra du slutter undervisningen og indtil du skal til eksamen. Vi skal nok sørge for, du holder din nye viden frisk indtil eksamen.

Eksamen
Vi arbejder på at eksamen vil blive afholdt i din landsdel og de tre kampe, du skal dømme, også vil ligge i dit nærområde. Uanset hvor du befinder dig, er du velkommen på det nye online forløb 15. – 17. april. 

Huskelisten
Er du tilmeldt uddannelsen 8. – 10. april får du lige huskelisten her igen. Nye deltagere kan med fordel læse hele kursusbeskrivelsen og tilmelde sig her. https://www.dbukoebenhavn.dk/dommere/dommeruddannelse/bliv-dommer-online-med-fjernundervisning/

  1. Gennemført e-læringsmodulet og den afsluttende test (Link til e-læring (moddle))
  2. Downloadet fodboldloven til din computer. Du finder den som en PDF-fil her: https://www.dbu.dk/media/12151/fodboldloven-2019-20.pdf
  3. Tjekket minimumskravene til dit tekniske udstyr.
  4. Downloadet og installeret undervisningsplatformen ”Zoom”: https://zoom.us/download (vælg ”Zoom Client for Meetings”).

Har du spørgsmål?

Kontakt: dommer@dbukoebenhavn.dk

Vi glæder os til at modtage din tilmelding og se dig i chatroom på Zoom. Den online dommeruddannelse er gratis.