Ny medarbejder på kontoret

DBU København har ansat Kristian Koefoed som ny medarbejder i administrationen

Kristian Koefoed er pr. 1. juni 2015 ansat som ny medarbejder hos DBU København. Kristian som i nogle måneder været tilknyttet i en konsulentfunktion, spiller til dagligt i BK Heimdal og er mangeårig leder og træner i HIK, hvor han har spillet i hele sin ungdom. Kristian er uddannet Cand. Soc i politisk kommunikation og ledelse og kommer fra en stilling i Københavns Kommune.

DBU Københavns personale oplever en markant stigning i antallet af turneringssager, men også flere og mere komplekse disciplinærsager. Desuden betyder DBU’s mange nye IT tilbud til klubberne et øget behov for support til klubberne - herunder spillerregistrering og elektroniske holdkort. Ydermere arbejder DBU København med vores mange samarbejdspartnere, der viser en øget interesse for at udvikle nye tiltag til gavn for fodbolden i København som oplever en markant fremgang. 

Københavns Kommunes beslutning fra sidste år om registrering af kampe ikke bare pr. spillested, men også på banenummer, etablering af Vinterbold med DBU Sjælland (mere end 1.000 hold) samt en hastigt voksende futsalturnering, nu også for børn, gør at vi må styrke administrationen. 

DBU Københavns administrationschef glæder sig over tilgangen af en ny medarbejder: 

-Klubberne stiller krav om god service og kort responstid. Vi har dage med op imod 200 telefoniske henvendelser til personalet. Målet er, at  få nedbragt vores sagsbehandlingstider og det skal Kristian bl.a. være med til at løse i samarbejde med sine dygtige kollegaer i administrationen,  fortæller DBU Københavns administrationschef Jan Kristensen.

Log ind