Formandsklubben: Fælles dialogmøde i KB


Over 50 mennesker var samlet i Pejsesalen hos K.B. da formandsklubben mødte bestyrelsen. Foto: DBU København

DBU Københavns formandsklub havde inviteret ungdomsformandsklubben, da man mandag aften i Pejsesalen hos K.B afholdt formandsklubbens andet modul i 2015.

KB’s formand, Keld Jørgensen, indledte aftenen med en spændende orientering om klubbens opbygning, mål og planer - herunder arbejdet i FCK. KB har omkring 2.000 aktive fodboldspillere og er således en af landets største klubber med mere end 400 frivillige. Klubben ser sig selv som både bredde- og eliteklub, hvilket formand pointerede var vigtigt. Blandt klubbens største udfordringer er de mange børn, som er opført på ventelister, men også skolereformen giver klubben nogle udfordringer. Der er omkring 1.000 børn på venteliste i Frederiksberg Kommune, og det er alt for mange, mente Keld Jørgensen.

Aftenens hovedtema var denne gang en orientering om DBU Københavns udvalgsarbejde samt en workshop om klubmiljø, samfundsansvar, turneringer og fodbolddommere.

60 deltagere var med til at skabe et rigtigt godt møde med god stemning og masser af dialog på kryds og tværs. De mange guldkorn blev flittigt noteret af bestyrelsens medlemmer under workshoppen. Disse skal nu behandles på et kommende bestyrelsesmøde og på et seminar den 19. september, hvor bestyrelsen håber på, at så mange formænd som muligt vil deltage.

Fællesmødet er efterhånden blevet en fast tradition og formand for Dragør BK,Tina Vexø, der også er en del af formandsklubbens styregruppe var efterfølgende tilfreds med mødet:

-Jeg synes det var et godt møde og det er glædeligt at vi får mulighed for at komme i dialog med hinanden og møde bestyrelsen. Der var mange gode diskussioner og det er vigtigt at vi fremadrettet får løftet tingene op på et overordnet niveau til fælles gavn for fodbolden i København, siger Tina Vexø.  

Arrangementet sluttede med spørgetid til bestyrelsen, og der var mange gode spørgsmål fra deltagere, som bestyrelsen besvarede.

Log ind