Senior 7V7

Hovedstadspokalen og Hovedstads 7´pokalen Kvinder

Hovedstadspokalen er desværre ikke aktiv for kvinder, på grund af for få ikke førstehold til at lave en turnering. Men ellers er Hovedstadspokalen en pokalturnering for alle 11:11 hold (ikke 1.hold), som spiller fra KS og ned til Serie 5 på herresiden. Alle hold er forhåndstilmeldte til Hovedstadspokalen fra 2022. På sigt håber vi også at kunne tilbyde turneringen på kvindesiden.  

Den traditionsrige 7’er pokal for 7:7 hold - nu Hovedstads 7´pokalen er aktiv både på herre- og kvindesiden.  Her vil holdene også være automatisk tilmeldt, og dermed synkroniseres tilmeldingsproceduren for turnerings- og pokalfodbolden i DBU København.

Deltagergebyret for Hovedstads 7´er pokalen er kr. 200.

Spillerunde 2022

1. runde - ikke fastlagt
2. runde - ikke fastlagt
Semifinaler - ikke fastlagt
Finale - endnu ikke besluttet, men forventes at blive afviklet kl. 18:00 på Frederiksberg IP, kunst en fredag i november.

Klubberne bedes bemærke:
1) at der skal anvendes elektronisk holdkort
2) at der ikke spilles med forlænget spilletid

Bemærk at ifb. med pokalkampe skal hjemmeholdet på spilledagen senest kl. 24.00 indtaste kampens resultat. Hvis dette ikke er tilfældet vil hjemmeholdet almindeligvis blive taberdømt og idømt bøde.
Resultatet fastsættes til 0-3.

Skulle der være problemer med at få planlagt kampene, så kontakt DBU Københavns administration v/Martin Munk på munk@dbukoebenhavn.dk