Senior Pokalturneringer

Hovedstadspokalen Herrer og Hovedstads 7´pokalen

Hovedstadspokalen samler de mange seniorhold, som ikke er en del af DBU Pokalen.

Hovedstadspokalen er en pokalturnering for alle 11:11 hold (ikke 1.hold), som spiller fra KS og ned til Serie 5 på herresiden. Alle hold er forhåndstilmeldte til Hovedstadspokalen fra 2022 sæsonen.

Den traditionsrige 7’er pokal for 7:7 hold på herre- og kvindesiden fortsætter som hidtil, under navnet Hovedstads 7’er pokalen. Her vil holdene også være automatisk tilmeldt, og dermed synkroniseres tilmeldingsproceduren for turnerings- og pokalfodbolden i DBU København.

 –Med den nye pokalturnering får alle nu mulighed for at lave en pokaloverraskelse og spille med om et lokalt trofæ. På sigt håber vi også at kunne tilbyde turneringen på kvindesiden, hvor der lige nu er for få ikke førstehold til at lave en turnering, forklarer DBU Københavns teamleder Michael Nyegaard.

Trækning og deltagergebyr

Ønsker man ikke at deltage i Hovedstadspokalen skal holdet aktivt trække sig fra turneringen. Trækning sker ved at sende en mail til info@dbukoebenhavn.dk 

Deltagergebyret for Hovedstadspokalen og Hovedstads 7´pokalen er kr. 200.

Spillerunder 2022
Ikke fastlagt
Finale - endnu ikke besluttet, men forventes at blive afviklet kl. 18:00 på Frederiksberg IP, kunst en fredag i november.

Klubberne bedes bemærke:
1) at der skal anvendes elektronisk holdkort
2) at der ikke spilles med forlænget spilletid

Bemærk at ifb. med pokalkampe skal hjemmeholdet på spilledagen senest kl. 24.00 indtaste kampens resultat. Hvis dette ikke er tilfældet vil hjemmeholdet almindeligvis blive taberdømt og idømt bøde.
Resultatet fastsættes til 0-3.

Skulle der være problemer med at få planlagt kampene, så kontakt DBU Københavns administration v/Martin Munk på munk@dbukoebenhavn.dk