Piger

Anders Ettrup synes det er en god ramme for samvær at være træner på sin datters fodboldhold. Og samtidig en win-win for klubben og far/datter relationen. 

Augusta synes det er rart at have sin far med til træning og stævner, selvom han bestemmer lidt rigeligt. 

Mikko Laukka fra Finland startede som træner på datterens fodboldhold for 4 år siden. Det har været den bedste oplevelse for ham.

Pihla er glad for at have sin far som træner, men nogle gange er det også lidt som om, han er mere efter hende end de andre piger.

Nicolaj Leonhard-Hjort er far, ivrig supporter og vandbærer på Alma´s fodboldhold. Han nyder alle de oplevelser, han kan få fra sidelinjen, og er glædeligt overrasket over, hvad fodbolden giver hans datter. "Det er jo en livsskole!"

Alma valgte fodbold, fordi hun gerne ville gå til en holdsport med sin veninde. De har nu spillet fodbold i tre år, og synes bare fodbold er rigtig sjovt.  

 

Emma, Lucca og Clara spiller fodbold i Sundby Boldklub.

Hvordan får de træning, skole, lektier og venner til at gå op i en højere enhed? Hvorfor går de til fodbold, hvad giver det dem?

Og hvad med landsholdsdrømmene? Se videoen og få svar. 

Fodboldprojekter for piger i København

Amager Q Træningstilbud for pigespillere der vil noget mere. 
Pigeraketten Tiltræk nye piger til klubben med DBU’s unikke rekrutterings-aktivitet for 5-11-årige piger.

Projekt P

Projekt P i efteråret 2021 er aflyst

I stedet forventes det at DBU København kan invitere til Projekt P stævne lørdag d. 22. januar 2022. Samme målgruppe, blandende hold, og masser af sjove og gode fodbold kampe.

Spil pigerne
fodboldforældre velkommen

En forældremødepakke, hvor du som klub finder alle de hjælpemidler, du har brug for, når klubben skal afholde det første forældremøde for klubbens nye årgang af spillere. 

 

Vil du gerne gå til fodbold?

Indtast dit postnummer og få et overblik over, hvilke klubber der er i dit område.