Fremad Amager

B93 Fremad A 1935 1520

B 93 - Fremad Amager, 1935
Mesterskabsserien, 6 - 0
På plakaten ses en af B 93s helt store spillere, Fritz Tarp. B 93s mål blev scoret af HenryNielsen (3), Kaj Uldaler, Kaj Hansen og Haldur Lasthein.

Fremad A KB

Fremad A. - KB, 1943
Pokalturneringen 1. runde, 2 - 1
Pokalturneringen hed ”Den sædvanlige Pokalturnering” og havde deltagelse af de 8 bedste hold fra den ordinære turnering. Efter at have besejret KB i 1. runde – der altså var kvartfinale – tabte Fremad Amager i semifinalen til B 93 med 1-2. Frem blev pokalmester ved i finalen at besejre B 93 med 3-2.

Fremad A Ikast

Fremad A. - Ikast, 1956
3. Division, 2 - 2

Fremad Amager sluttede nede som nr. 9 i 1955/56 sæsonen i 3. division – det var lige nok til at blive i divisionen. Der var blot et andet københavnsk hold med denne sæson i denne division – Brønshøj, der tilmed gik hen og vandt rækken.

Fremad A Vejle 72 1520

Fremad Amager - Vejle, 1972
DBUs Lands-Pokalturnering Finale, 0 - 2
Da Vejle havde vundet Mesterskabet og derved skulle deltage i Europa-Cup for Mesterhold, overgik pladsen i Europa-Cup for Pokalvindere til Fremad Amager. Pokalfighter blev Tonni Nielsen Fremad A. Kampen blev overværet af 20.200 tilskuere.

BB 2016 2

Brønshøj - Fremad Amager, 2016
2. Div. Oprykningsspil, 2-1
Det var tredje runde af Oprykningsspillet, hvor Brønshøj sluttede som nr. 6 og Fremad Amager sluttede som nr. 2 og dermed oprykker med 9 kampe vundet, 3 uafgjorte og 4 tabte.

Fremad A Besa 1520

Fremad Amager - FC Besa, 1972
Europa-Cup Pokalvindere, 1 - 1

Fremad Amager havde tabt årets pokalfinale til Vejle – men da Vejle samme år blev dansk mester, var Fremad Amager som tabende pokal-finalist deltager i årets Europa Cup-turnering for pokalvindere. Lodtrækningen gav FC Besa fra Albanien som modstander med hjemmekamp først. Kampen blev spillet 13. september 1972 i Valby Idrætspark, hvor man havde foretrukket at spille af lys- og sikkerhedshensyn. Fremad Amager – lige rykket op i den danske 2. division – startede for forsigtigt og først i 2. halvleg pressede man for alvor albanerne. Da var de kommet foran 1-0, men det lykkedes Erik Ryde at udligne efter strålende forarbejde af Peter Kristensen. Returkampen endte 0-0 og dermed var Fremad Amager ude af Europa-Cuppen, men som ubesejret. Fremad Amagers trup til opgørene var : Ole Bloch, Jens Egholm, Helge Juul, Tonni Nielsen, Leif Lerche, Peter Kristensen, Anker Hansen, Frank Nielsen, John Eliekjær, Ole Larsen, Poul Mathiasen, Erik Andersen, Erik Ryde, Frank Skytte, Johnny Madsen, Peter Madsen, Claus Jacobsen og med Knud Petersen som træner.

B93 Fremad A 2 1520

B 93 - Fremad Amager, 1973
2. Division, 4 - 0
Bent Andersen scorer mod sine tidligere holdkammerater fra Fremad Amager og grundlægger storsejren på 4-0. Øvrige målscorere var Finn Ilsø, Hans Paulander og Poul Bjørnholt. Tilskuertallet til lokalopgøret var 3.800.