B 93

B93 Fremad A 1935 1520

B 93 - Fremad Amager, 1935
Mesterskabsserien, 6 - 0
På plakaten ses en af B 93s helt store spillere, Fritz Tarp. B 93s mål blev scoret af Henry Nielsen (3), Kaj Uldaler, Kaj Hansen og Haldur Lasthein.

B93 Juventus

B 93 - Juventus, 1953
Jubilæumskamp, 1 - 2
Der er tale om B 93s 60 års jubilæum – her havde man indbudt Juventus med danskertrioen John Hansen, Karl Aage Hansen og Carl Aage Præst. I en fyldt Idrætsparken - 41.800 tilskuere – vandt Juventus 2-1 over et 93-hold forstærket med målmanden Per Henriksen (Frem) og angriberen Knud Lundberg (AB). Jørgen Jacobsen scorede B93s mål.

B93 AIA 1520

B 93 - AIA, 1954
2. Division, 1 - 3
B 93 stillede med følgende hold: Kaj Orla Jensen, Leif Rønnow; Erik Larsen, Flemming Nielsen, Knud Petersen, Axel Kørner; Henry Salomonsen, Jørgen Jacobsen, Kaj Ove Nielsen, B. Nielsen, H. Bielsen

B93 KFUM 1520

B 93 - KFUM, 1960
2. Division, 2 - 0
Målscorer Jørgen Jacobsen og Ole Andersen. Kampen blev overværet af 1.700 tilskuere.

Frem B93 1520

Frem - B 93, 1965
1. Division, 3 - 0
Kampen blev spillet 2. påskedag i Idrætsparken med 10.600 tilskuere.

B93 Stefan 1520

B 93 - Stefan, 1965
DBUs Pokalturnering 3. runde, 3 - 2
Kampen blev spillet søndag 31. oktober. B 93 bragte sig foran 1-0 i det 25 minut. I 62. minut fik Stefan tilkendt et straffespark, der blev misbrugt. Stefan blev dog ved med at presse og i det 70. minut lykkedes det Stefan at udligne til 1-1. I det 87. minut lykkedes det Stefan at bringe sig foran 2-1 - og med kun få minutter tilbage af kampen. Det lykkedes B 93 at udligne efter et hjørnespark. Da der manglede 1 minut af den forlængede spilletid, fik B 93 hjørnespark igen og det utrolige skete, en Stefan-spiller var så uheldig at lave selvmål til slutresultatet 3-2 til B 93.

B93 Fremad A 2 1520

B 93 - Fremad Amager, 1973
2. Division, 4 - 0
Bent Andersen scorer mod sine tidligere holdkammerater fra Fremad Amager og grundlægger storsejren på 4-0. Øvrige målscorere var Finn Ilsø, Hans Paulander og Poul Bjørnholt. Tilskuertallet til lokalopgøret var 3.800.

B 93 - Silkeborg, 1974
2. division, 3-0
Plakaten tegnet af Hans Qvist til kampen 6. april 1974 B 93 - Silkeborg i landets næstbedste række. Den prydede forsiden af ​​B 93s klubblad. Kampen endte med en 3-0 sejr til B 93.

B.93 B.1903 Pokalfinale 1982 300Px

B 93 - B 1903, 1982
DBUs Lands-Pokalturnering Finale, 3 - 3
Kampen endte 1-1 i ordinær tid (pausestilling 0-0) og 3-3 efter forlænget spilletid. med Niels Haarbye, Torben Olsen og Pierre Larsen (på straffespark) som målscorere for B 1903 og Tonny Madsen (2 mål) og Flemming Osbeck for B 93. Der skulle derfor spilles en helt ny kamp, ​​​​som B 93 vandt med 1- 0 på mål af Jens Nørgaard i 2. halvleg. Første kamp blev overværet af 8.600 og anden kamp af 5.200 tilskuere. Valget som pokalfighter (kåret i 1. kamp) faldt på Ole Petersen, B 93.

B.1903 B.93 Pokalfinale II 1982 300Px

DBUs Lands-Pokalturnering Finale
Den "rigtige" finale blev spillet 20. maj og endte 1-1 i ordinære tid og 3-3 efter forlænget spilletid med Niels Haarbye, Torben Olsen og Pierre Larsen (på straffespark) som målscorere for B 1903 og Tonny Madsen (2 mål) og Flemming Osbeck for B 93. Der skulle derfor spilles en helt ny kamp 9. juni, som B 93 vandt med 1-0 på mål af Jens Nørgaard i 2. halvleg. Første kamp blev overværet af 8.600 og anden kamp af 5.200 tilskuere. Valget som pokalfighter faldt på Ole Petersen, B 93 (det skete efter den "rigtige" finale).

B93 KB 1912 (1)

B93 - KB  =  1-3

Søndag 12. november 1911

Plakaten er fra Baneklubbernes turnering efterår 1911, hvor de var brudt ud fra KBU. Som det hedder på KBUs hjemmeside under Slutstillingen 1911/12:
I efteråret 1911 holdt de 4 baneejende klubber KB, AB, B 93 og Frem sig sammen med Dania ude af KBUs turnering og afviklede deres egne turneringsrækker. Alle resultater og stillinger for disse, findes på KBUs hjemmeside under slutstillinger 1911/12.

B93 Herning

B 93 - Herning, 1983
1. Division, 1 - 0

Man kunne ikke vide det, da denne kamp blev spillet i det tidlige forår – men det endte med at være en kamp mellem 2 bundhold. B 93 endte næstsidst som nr. 15 og rykkede ned i 2. division, mens Herning lige akkurat klarede frisag som nr. 13 blot 2 point foran B 93. Så selv om B 93 vandt kampen rakte det desværre ikke til at kunne bevare pladsen i landets bedste række.

Skjold Plakat

Skjold - B 93, 2004
1. Division, 4 - 0
Resultatet af kampen blev 4-0 til Skjold. Herefter havde B 93 spillet syv kampe, ingen sejre, fire uafgjorte og tre nederlag (målscore 7 – 19). I sommerpausen havde de to ejere Preben Elkjær og Thomas Olsen forladt B 93, som derved  pludselig stod uden penge, spillere og træner (Peter Nielsen var også stoppet). De to gamle 93’ere, Danny Jung og Dan Lübbers indvilgede i at blive spillende trænere og samle et hold i 11. time. Efterårets 15 kampe gav beskedne 11 point, - nøjagtig nok til at starte juleferien marginalt over nedrykningsstregen.