Dalgas B1903 1520

Dalgas - B 1903, 1949
KBUs pokalturnering 4 runde,
0 - 5

I pokalturneringens 4. runde mødtes Dalgas og B 1903 på Frederiksberg Idrætspark, hvor B 1903 vandt 5-0. Der var aldrig tale om at bringe modstanderens sejr i fare. Det stod 2-0 ved pausen på 2 mål af Carl Holm. De sidste mål blev scoret af Holger Petersen,Kurt Bentzen og et selvmål.

B1903 Køge

B 1903 - Køge, 1951
1. Division, 0-2

B 1903 lå i sæson 1951/52 i bunden af 1. division, men klarede frisag. Dansk mester blev AB – men 2 sæsoner senere tog Køge som det første hold uden for København Danmarksmesterskabet.

B1903 B1909 1520

B 1903 - B 1909, 1954
1. Division, 1 - 2
B 1909 bringer sig hurtig foran ved Erik Berg. Efter pausen øger Henning Jensen til 2-0, før Carl Holm reducerer til 1-2. B 1903 stillede med følgende spillere: Kurt Nielsen, Bent Løndal, Kurt Hansen, Egon Nielsen, Finn Jørgensen, Henning Mortensen, Poul H Larsen, Carl Holm, Kurt Sørensen, Børge Hansen, Kaj Lerby.

KB 1903 1520

KB - B 1903, 1961
1. Division, 2 - 2
I 2. halvleg blev B 1903s målmand Jørn Larsen skadet og måtte udgå. På daværende tidspunkt måtte der ikke indsættes reserver, så Kaj Lerby (Søren Lerbys far) måtte på mål. Han havde dog i ungdommen været fast målmand på B 1903s junior-hold.

B1903 AB

B1903 - AB, 1970
1. Division, 2 - 4
Selv om AB tog sejren i denne kamp, så endte B 1903 for andet år i træk som dansk mester. Denne gang foran netop AB. Begge endte på 27 point efter de 22 kampe, men B 1903 havde +20 og AB +16 i målscore. AB var ikke længere en københavnerklub, men lå nu under Sjællands Boldspil Union.

B93 B1903 1520

B 93 - B 1903, 1982
DBUs Lands-Pokalturnering Finale
Den "rigtige" finale blev spillet 20. maj og endte 1-1 i ordinære tid og 3-3 efter forlænget spilletid med Niels Haarbye, Torben Olsen og Pierre Larsen (på straffespark) som målscorere for B 1903 og Tonny Madsen (2 mål) og Flemming Osbeck for B 93. Der skulle derfor spilles en helt ny kamp 9. juni, som B 93 vandt med 1-0 på mål af Jens Nørgaard i 2. halvleg. Første kamp blev overværet af 8.600 og anden kamp af 5.200 tilskuere. Valget som pokalfighter faldt på Ole Petersen, B 93 (det skete efter den "rigtige" finale).