Unigadores Sports Club

Únigadores_Sports_Club.png

Stiftet
30. maj 2017

Bedste herrehold
7M

Spilledragt
Sort trøje, sorte shorts og sorte strømper

Med hos DBU København
2017 til nu

Spillested
Valby Idrætspark

Rækkevinder
2018 forår
7M Herre 3

Klubben tager straks efter tilmeldingen til DBU København navneændring fra Ratas de Valores til Unigadores Sports Club

Klubben er stiftet af Kenneth Krejnå, Christian Fogh, Jens Peter Spanggaard, Patrick Larsen og Frederik Høj - som også udgjorde den første bestyrelse. Stifterne mødtes igennem deres fælles arbejde, hvorfra det endelige navn, Unigadores Sports Club, også har sit udspring. Navnet er en sammensætning af ”spillere” på portugisisk - Jogadores - og navnet på den arbejdsplads, hvor stifterne har lært hinanden at kende igennem - Unisport, hvilket så blev koblet sammen til Unigadores.

Klubben tilmeldte sig i sommeren 2017 som Ratas de Valores, men skiftede inden turneringen kom i gang navn til Unigadores og gik samtidig væk fra at spille i marineblå til i stedet at spille i sort. Det først valgte navn – Ratas de Valores – var et forsøg på at oversætte ”Lagerrotterne” til spansk; et øgenavn som lagermedarbejderne i firmaet, tidligere har påtaget sig.

Da stifterne gennem deres tid i Unisport, der sælger fodboldgear og udstyr, har udviklet en endnu større interesse i at udstyret skal være i orden, har de alle på samme vis udviklet et godt øje til begrebet ”blackout”, som bruges om støvler der er fuldstændig sorte, og altså et design som har en stor stjerne hos mange støvlenørder. Det er baggrunden for, at man til sidst valgte at spille helt i sort.

Klubben starter i efteråret 2017 hos DBU København med første kamp på udebane hos FB 22. august 2017 - møder FB 7. Der stilles blot et 7M-seniorhold i debutåret. Første kamp vindes 7-1 - Christian Fogh scorer klubbens første turneringsmål efter 24 minutter.