Boldklubben Slagge

Slagge.png

Stiftet
25. marts 2012

Bedste herrehold
7M

Spilledragt
Hvid trøje og hvide shorts
eller sorte trøjer, sorte shorts

Med hos DBU København
2012 til nu

Bedste kvindehold
2019 -:
7M 

Spillested
Valby Idrætspark

Rækkevindere
2013 efterår
7M Herre 1
2013 forår
7M Herre 2

Efter endt HHX i Slagelse flyttede Sander Jensen og Steffen Møller Pedersen til København for at starte studie. De blev dog hurtigt enige om, at på trods af fine sociale relationer på deres nye studie, savnede de stadig det sociale fra HHXet i Slagelse. Derfor tog de initiativ til at samle den gamle klike fra de glade dage på Handelsskolen. De fremmødte var alle positive over for idéen om at starte en fodboldklub for på den måde at holde ved tiden fra handelsskolen.

Truppen var nu klar, og Foreningen for samfundsvidenskabelige studerende blev stiftet. Klubbens navn blev Slagge BK, da størstedelen af holdet er født og opvokset i Slagelse.

Uden at vide, hvilket niveau de gik ind til, debuterede Slagge BK i efteråret 2012 i DBU Københavns laveste række. Efteråret var en blandet pose bolcher, men en oprykning til den tredjebedste række blev Gudskelov sikret. Kendetegnene for efteråret var, at holdet var nyt, og derfor ikke spillet specielt godt sammen.

Foråret 2013 blev en ren succes. Slagge BK gik ubesejret igennem rækken, og de indbyrdes aftaler der af naturlige årsager manglede den første sæson begyndte nu at sidde i skabet. Efteråret i den næstbedste række forløb ikke lige så gnidningsfrit, da niveauet i rækken var højere, men det lykkedes dog oprykkerne fra Slagge BK at vinde rækken. 2013 er derfor et stort år i Slagge BK’s navn og skal gerne danne grobund for en vinderkultur frem i tiden.

Klubben deltager med et 7M Herrehold fra efteråret 2012 – i Række 3 pulje 158E. Her spiller man sin første kamp på udebane 1. september 2012 mod Superheroes, der besejres 11-0. Første hjemmekamp er to dage senere i Valby Idrætspark mod Valby, som man taber 2-5 til. 

2019 forår udvides med også et kvindehold - i 7M Kvinde 2 pulje 1. Første kamp spilles mandag 8. april 2019 kl. 20.15 i Valby Idrætspark mod Valby 2 og tabes 0-1.

Slagge er her anvendt som øge/kæle-navn for personer, der kommer fra Slagelse.