Football Club Nordhavn

Nordhavn.png

Stiftet
17. april 2017

Bedste herrehold
2018 efterår -
Serie 4
2017 efterår - 18 forår
Serie 5

Spilledragt
Hvid trøje samt hvide shorts og strømper

Futsalvinder
2018/19
Herre Futsal A-niveau pulje 1
2017/18
Herre Futsal 2 pulje 2

Med hos DBU København
2017 til nu

Spillested
Ryparken

Football Club Nordhavn er Københavns nyeste fodboldklub i 2017 tilhørende Københavns nyeste bydel, 2150 Nordhavn. F.C. Nordhavn blev stiftet i slutningen af april 2017 med det formål at skabe et sportsligt samlingspunkt for Nordhavns nuværende beboere og kommende tilflyttere og fremme de sportslige aktiviteter i Københavns nye bydel.

F.C. Nordhavn betegner sig som en ny international klub der tør drømme stort, og selvom F.C. Nordhavn stadig spiller på et amatør-niveau, så har klubben store målsætninger om elite-fodbold i Nordhavnen med en bred ungdomsafdeling, hvor bydelens børn i de kommende generationer kan spille fodbold i smukke omgivelser og tæt på deres hjem. I F.C. Nordhavn er fodbolden samlingspunktet, der skal inkludere og bringe folk sammen på tværs af kulturer og nationaliteter. Fællesskabet er værdiskabende for klubbens medlemmer såvel som for de sportslige resultater, hvor et stærkt fællesskab både på og uden for banen vil være med til at indfri de sportslige målsætninger, samt skabe de oplevelser, man husker, og som vil bygge klubbens traditioner for fremtiden. En stærk bredde i klubben vil være med til at skabe forudsætningerne for en elite-afdeling, hvor træningen er af højeste kvalitet og resultaterne putter klubben på Danmarkskortet

2. juni, 2017 kan FC Nordhavn på sin hjemmeside notere :

F.C. Nordhavn er pr. dags dato officielt blevet en del af DBU og DBU København. Alle nyoprettede klubber er tvunget til at starte i den lavest rangerende række, hvilket betyder at klubbens 1. Senior spiller med i Serie 5 efter sommerferien. Rent sportsligt, så forventes det i klubben at 1. Senior skraber nok point sammen til at kunne spille med om oprykning til Serie 4 allerede næste år. De sportslige resultater skal skabes af en spillertrup, der lige nu tæller en gruppe begavede og erfarne fodboldspillere, der har spillet på højeste niveau i ungdomsrækkerne og som bidrager med god fysik og power. På baggrund af klubbens nuværende spillertrup forventes det fra klubbens side, at 1. Senior spiller med om førstepladsen i Serie 5 allerede i næste sæson.

Klubben annoncerer, at den ønsker at repræsentere en spillestil, hvor boldbesiddelsen er i fokus og hvor kampene bliver kontrolleret fra egen hånd. Det offensive spil vil være i fokus, hvor det forventes at holdet er i stand til at kreere en masse chancer og ikke mindst mål. Truppen tæller fra start femten markspillere og en enkelt målmand. Man ønsker fra klubbens side, at få tilknyttet to eller tre nye spillere, for at få den ønskede bredde i truppen, så holdet kan tåle eventuelle skader og afbud.

Klubbens første kontaktadresse, der samtidig er træner er Tobias Schiermacher, mens Max Lindegaard optræder som holdleder. Første kamp spilles 27. august 2017 kl. 10.00 i Ryparken mod Zahle Zebras. Kampen ender 0-0 og holdet i debutkampen er Hans Christian Scherfig - Issa Ali - Jacob Fadi Abdel Halim - Jason Rasmussen - Johannes Bruun Andersen - Lucas Johan Boesen - Magnus Brønd Rasmussen - Markus Rygaard - Max Ladegaard - Oliver Strunck - Philip Rau-Andersen - Tobias Schiermacher - Yakub Simsek.