IBP United

DBU K.png

Stiftet
3. februar 2016

Bedste herrehold
7M

Spilledragt
Bordeaux trøje, sorte shorts og sorte strømper

Med hos DBU København
2016

Spillested
Kløvermarken

Klubben med navnet IBP - står for International Business and Politics ved CBS (Københavns Handelshøjskole) - United tilmelder sig DBU Københavns turnering til 2016 efteråret.

En klub med præcis samme navn var i vinterpausen 2015/16 gået sammen med FC Græsrødderne og fortsat under deres navn i 2016 forår - derfor optræder klubben her som IBP United nr. 2. Initiativtagerne til denne IBP United var Dan Winther, Christian le Coq og Christian Birk. De mødtes på IBP/CBS - 2 jyder og 1 fynbo, der foruden fodboldinteressen også har en stor sammenhængskraft fra sport, politik og social orientering. De spillede alle med på det "gamle" IBP United nr. 1, der "blev overgivet" til FC Græsrødderne kort før årsskiftet 2015/16 som følge af, at den gamle kerne blev spredt efter at studiet var blevet gennemført. Men de tre resterende manglede så et foldboldhold i relation til deres fortsatte studie og besluttede derfor at danne denne nye IBP United. Der var ikke så meget tvivl om navnet - det signalerer tilknytningen til studiet ved IBP/CBS og at det er på engelsk signalerer, at der er mange udenlandske studerende ved dette studie, som man ønsker at kunne integrere i klubben og på holdet. På den anden side vil man også gerne have en frisk start i forhold til IBP United nr. 1, så man fravalgte deres hvid/blå spilledragt til fordel for de bordeaux trøjer, sorte shorts og strømper.

Klubben lægger ud lørdag 27. august 2016 kl. 13.30 med ude mod HIK at tabe 1-3. Sidste spillede kamp er 29. oktober 2016 i 7M Herre række 4 pulje 1 hjemme mod Stefan og den tabes 3-4. Klubben stiller ikke til start i 2017.

Formelt udmeldt af DBU København per 4. april 2017.