Hard Boiled Eggs

HBE.jpg

Stiftet
16. maj 2014

Bedste herrehold
7M

Spilledragt
Sort/rød trøje, sorte shorts (2019)
Sort trøje og sorte shorts med pink strømper

Med hos DBU København
2014 til nu

Spillested
Valby Idrætspark

Rækkevindere
2018 efterår
7M Herre 1
2018 forår
7M Herre 1
2017 efterår
7M Herre 2
2015 forår
7M Herre 2
2014 efterår
7M Herre 3

Ophavsmanden til klubben var Kasper Lehmann Pedersen. Han samlede nogle kammerater, som havde spillet fodbold sammen tidligere i LSF (Ledøje-Smørum Fodbold), til en privat komsammen. De fleste var stoppet kort efter at have opnået senioralder, men der var – da man samledes – enighed om, at det kunne være ”fedt” at begynde at spille fodbold igen. Derudover var det også en rigtig god mulighed til at holde kontakten og ses med sine venner og bekendte. Senere er spillere, der tidligere har begået sig i BSF (Ballerup-Skovlunde Fodbold) og andre klubber, stødt til.

Det var også Kasper Lehmann Pedersen, der fandt på navnet. Som dreng havde han ofte gået på byggelegeplads efter skole (man gik enten på klub eller byggelegeplads i folkeskoletiden, der hvor Kasper kommer fra). En dag skulle de til et floorball-stævne sammen med en af byggelegepladsens pædagoger ved navn Anders. De havde ikke noget navn til deres hold, så Anders, - som jo var noget ældre end de andre, - fandt på et navn, som drengene troede blev udtalt Hard Boilé, grundet deres knap så udviklede engelsk-kundskaber. Drengene troede faktisk, at navnet var noget med ”de hårde drenge”. Det er efterfølgende gået op for Kasper, at det var Hard Boiled Eggs (hårdkogte æg), som Anders havde fundet på - og det navn er efterfølgende altid blevet brugt i forbindelse med sportsaktiviteter, hvorfor det også blev navnet på det nye fodboldhold.

Fodboldholdet var stort set lige oprettet - 14 gode venner og bekendte, som gerne ville være en del af HBE var det blevet til. En af spillerne arbejder i Unisport, så de satte sig ned en aften og gik igennem deres væld af team-sport muligheder. Man kom frem til tre forskellige spillerdragter og endte så med at vælge spillersættet fra Nike. Dernæst skulle der så vælges farve, - og da man gerne ville skille sig ud fra de andre fodboldklubber, blev det en sort dragt med pink striber og pink sokker. Efterfølgende fik man trykt Unisports logo på spillerdragterne, samt navn og nummer i pink og senere også eget logo, som Thomas Christian Skov er ophavsmand til.

Klubben Hard Boiled Eggs FC spiller sin første kamp i DBU København – 3. september 2014 hjemme i Valby Idrætspark på kunst kl. 20.45 mod Lokomotiv i 7M Herre Række 3 pulje 3 - vinder 11-1.