Godthaab

DBU K.png

Stiftet
ukendt

Bedste herrehold
1920/21 :
Forstadsturneringen I

Spilledragt
ukendt

Med i KBU
1920/21

Spillested
Finsensvej

Deltager i Nørrebro Fodbold Union og derved i Københavns Forstadsklubbers Bold Union (KFBU) forud for KBU-deltagelsen, og også efter - de optræder i Unionens kampprogram for 1919 efterår. Her fremgår det, at de træner hver tirsdag og torsdag aften med omklædning på Peter Bangslund. Formand er Aage Eickel med bopæl på Borups Alle.

Godthaab er blandt de 13 klubber, der via Københavnske Forstadsklubbers Boldspil Union (KFBU) løst tilknyttes KBU i Forstadsturneringen i sæsonen 1920/21. Forstadsturneringen administreres af KFBU selv, men overvåget af 2 repræsentanter fra KBUs Bestyrelse. Godthaab lægger ud på udebane (Fælleden) 10. oktober 1920 mod Gefion - kampen ender 1-1 efter Emanuel Ljungberg har bragt Godthaab foran 1-0 og Otto Jørgensen har udlignet for Gefion. Kontaktadressen er hos Aage Eichel, Borups Alle 122, II. Det angives, at der er træning hver tirsdag og torsdag med omklædning ved Peter Bangslund. Optræder ikke som medlem af KBU – og Godthåb deltog ikke sæsonen efter, hvor KBU stod for det hele. Af DBUs årsberetning fremgår, at klubben ganske enkelt gik ind efter denne ene sæson hos KBU.

Godthåb er navnet på et sogn på Frederiksberg ligesom en større vej bærer navnet, der oprindelig kommer fra en ældre gård (Store Godthåb) i kvarteret