Fremad Forsing

DBU K.png

Stiftet
1. august 1971

Bedste herrehold
deltager i Veteran (= M40)

Spilledragt
Mørkeblå trøje, hvide shorts og hvide strømper

Med hos DBU København
2015 til nu

Spillested
Kløvermarken
suppleret af Valby Idrætspark og Ryparken

Klubben deltager kun med et enligt hold - i Veteran - med hjemmebane på Kløvermarken. Klubben er medlem af DAI og fortsætter i deres seniorrækker. Klubben opnår i 2014 at blive DAI regionsvinder for København - vinde DAIs bedste københavnske 11M-række. Også i 2014 har Fremad Forsing vundet DAIs 7M Veteran Super M - man gerne vil spille 11M i Veteran og melder sig derfor til hos DBU København, da DAI ikke kan tilbyde 11M-rækker for ældre.

Første KBU-kamp er 22. april 2015 kl. 19.30 på hjemmebane på Kløvermarken mod Vanløse i Veteran 2 - vindes 7-2. 

Ole Forsing fortæller selv - artikel i Københavnsk Fodbold januar 2014 - at han i 1971 blev ringet op og spurgt, om han ville være reserve i en landskamp. "Dengang fik man jo ikke noget for at spille på landsholdet, så jeg takkede pænt nej. For jeg skulle til konfirmation hos datteren af en af mine mange, mange fætre." Den holdning førte til, at han fik DAI klubben Fremad Forsing Bananen opkaldt efter sig - for hans afslappede holdning til elitesport passede som fod-i-hose til den nystiftede DAI-klub.

Klubben får ikke fast hjemmebane - de fleste hjemmekampe spilles på Kløvermarken, men der placeres også hjemmekampe både i Valby Idrætspark og Ryparken,