Fodboldholdet Sat af

Fhsataf

Stiftet
1. januar 2018

Bedste herrehold
deltager i Futsal

Med hos DBU København
2018 til nu

Spilledragt
Hvid trøje og sorte shorts fra 2019
Azurblå trøje - farve på shorts angives ikke - ved start

Klubben kalder sig selv Sat af Pigeons.

Klubben er tilmeldt DBU København Futsal sæson 2018/19 og placeres i A-niveau. 

I starten af 2018 besluttede værterne på det prisvindende NENT Group fodboldprogram Sat Af, Daniel Flamgaard og Danijel “Drux” Deletic at gå ind i dansk futsal. Ambitionen var at lave en klub der fokuserer på mangfoldighed og diversitet. Det skulle opnås og defineres af medlemmerne gennem en tilstedeværende, dedikeret indsats uden for banen og en teknisk, underholdende stil på banen. Alle aktiviteter skabes rundt om brandet ”Sat Af”, der som fodboldterm ofte anvendes når en spiller afdribler en modstander. Til sammen skal aktiviteterne kunne skabe glæde og sammenhold, og brandet skal være med til at løfte dansk futsal.

Sammen med deres NENT Group kollega Asger Tverskov startede de processen op og ved 2018-2019 sæsonen var Fodboldholdet Sat Af – kendt som Sat Af Pigeons – klar til Futsal Herresenior A niveau som er den tredje højeste række inden for futsal. Den første sæson var lærerig og endte med en oprykning efter en direkte kvalifikationskamp mod Volvox.

I sommeren 2019 arrangerede klubben et event hvor Sat Af Pigeons dystede mod ”Gadens All Stars” – en samling af landsholdsspillere fra det danske futsal-landshold og andre gode spillere. Eventet var sponsoreret af Adidas og tiltrak mere end 400 mennesker på Litauens Plads på Vesterbro.

2019/20 sæsonen blev en kæmpe succes for klubben som med tre runder igen havde sikret sig førstepladsen i 1. Division Øst - efter to oprykninger i træk skal klubben spille i Futsal Liga Øst rækken i 2020/21 sæsonen.

Første Futsalkamp er 17. november 2018 kl. 13.15 i Korsgadehallen mod Union, som klubben vinder 9-1. Josef scorer klubbens første mål til 1-0 efter 3 minutter.