Fodbold Club Cross Road

DBU K.png

Stiftet
20 maj 2014

Bedste herrehold
Serie 5

Spilledragt
Blå trøje samt bordeaux shorts og blå strømper

Med hos DBU København
2014-15

Spillested
Valby Idrætspark

Stiftelsen af FC Crossroad startede ved at en gruppe sad i nogle lokaler i Tingbjerg-klubben, som hedder Crossroad. Foregangsmand var Rachid Zaazaa, som var frivillig i området og i gang med at uddanne sig til pædagogisk assistent. Det var ham, der sammen med en ansat fra klubben fik ideen om at starte et fodboldhold i Tingbjerg for at unge udsatte skulle kunne dyrke noget sport og være aktive i foreningslivet. Hurtigt fik de nogle medlemmer fra klubben til at deltage og være en del af foreningen FC Crossroad. Man frigjorde sig hurtigt fra tilhøret til klub Crossroad, - bevarede dog navnet på sin nye fodboldklub -  for i stedet at blive en del af klub3'eren Unghundes Gavlhus i Tingbjerg.

Klubben træder ind i DBU Københavns rækker efteråret 2014 i Serie 5 pulje 17 A - deltager kun med et enkelt seniorhold på herresiden. Første kontaktperson er Rachid Zaazaa, Helleborgvej 9, I tv, 2700 Brønshøj. Første kamp spilles 15. august 2014 på Rådvadsvej mod FFV - og tabes 1-7. Spillerne i denne første kamp var Mohammed Lamine Hasani, Erdal Avci, Rachid Zaazaa, Arben Rustemi, Ali Kedhem, Lardrim Ahmedi, Yilmaz Gumus, Elmedin Aslani, Deniz Resit, Erdeniz Yavas, Jihad Awade, Alirizah Rustemi og Jetmir Zilbeari.

Holdet udgår i løbet af efteråret 2015 fra Serie 5 pulje 17B - efter 7 kampe, hvor der er hentet 9 point og opnået målscoren 11-15. Sidst spillede kamp er 14. oktober 2015 på kunst i Valby Idrætspark mod Street Society - vindes 4-3. Holdet i sidste kamp var Yusef Issah, Elmedin Aslani, Erkan Cimen, Malick Nørlem Samba, Jihad Awade, Jenus Saleh, Ahmet Dogan, Jetmir Zilbeari, Adnane Guendouri, Erdal Avci, Nassam Al-attar, Adis Ijatifi.

Der deltager hos DAI en klub ved navn Crossroad 18+ i 2013 - der dog ikke formår at gennemføre 11M-rækken B1. Og de er ikke med hos DAI i 2014.