Copenhagen Business School Sport Football

CBS_Sport 2.png

Stiftet
30. marts 2006

Bedste herrehold
se underside

Spillested
Frederiksberg Stadion/Idrætspark
Jens Jessensvej

Rækkevindere
se underside

Med hos DBU København
2007 til nu

Bedste kvindehold
se underside

Spilledragt
Blå trøje og sorte shorts (fra 2013)
Blå trøje og blå shorts

Er en videreførsel af FC Internazionale

CBS Sport er et initiativ taget af studerende ved CBS (Copenhagen Business School – Handelshøjskolen) med det formål at samle sportsaktiviteterne ved CBS i en fælles organisation – derudover at bane vejen for nye sportsgrene.

Ideen startede som en brain-storming i efteråret 2005 og førte til en studietur til Århus for at se på og snakke med initiativtagerne til ASB Sport (Århus Handelshøjskole) – startet få år før CBS - og AUS (Århus Universitets-sport). Der var forinden etableret både CBS Håndbold (kvinder), CBS Basketball (mænd) og FC Internazionale (fodbold-mænd).

CBS stiftes officielt 30. marts 2006 – det stiftende møde fandt sted i Sidevognen, Dalgas Have. Her valgtes også den første 7 personers bestyrelse. September 2006 havde man allerede 3 fodboldhold (2 for herrer og 1 for kvinder).

CBS tager over fra FC Internazionale med virkning fra 2007-sæsonen. Første kamp under det nye navn spilles 13. april på hjemmebane og resulterer i 1-1 mod Damsø. CBS lægger fra land med 2 seniorhold hos herrerne og et hos kvinderne. Første kvindekamp er 20. april 2007, hvor man taber 1-4 til Brønshøj i Serie 2.

cbs_sport 1.jpg

Også anvendt logo