Ålenes Fodbold Forening

Ålenes_FF.jpg

Stiftet
18. april 2016

Bedste herrehold
7M

Spilledragt
Grøn/hvid trøje, grønne shorts og grønne strømper

Med hos DBU København
2016-17

Spillested
Kløvermarken

Rækkevinder
2016 efterår
7M Herre 3

Klubben tilmelder sig i DBU København til at deltage i efteråret 2016 i 7M Herre. Placeres fra start i 7M Herre 3.

Klubben blev stiftet på Ålekistevej i Vanløse - deraf navnet "Ålenes" FodsportsForening (FF). Den første valgte formand Simon Jensen var også ham, der lavede forarbejdet til den stiftende Generalforsamling. De stiftende medlemmer har det til fælles, at de kommer fra Roskilde, hvor de havde spillet fodbold sammen. Nu var de flyttet til København for at studere. De ville gerne bevare fællesskabet gennem deres egen nystartede klub. Det var ret tilfældigt, at klubfarven lige blev grøn/hvid trøje og grønne shorts og strømper - man "faldt" simpelt hen over et spillesæt, som man syntes "var fedt" og som var udover det, som andre klubber har. Logoet har man selv komponeret - her går den grønne farve også igen.

Debut 12. september 2016 i 7M Herre 3 pulje 5 ude i Ryparken mod Skjold 3 - vindes 2-0 med Mikkel Sikker som klubbens første målscorer, da han i 27. minut på oplæg fra Kristoffer scorer til 1-0.

Klubben spiller sin sidste kamp 29. oktober 2017 hjemme i 7M Herre 1 pulje 1 mod Østerbro 2 og vinder 3-1.

Formelt udmeldt af DBU København per 5. februar 2018 - videreføres i DAI.

Ålekistevej er opkaldt efter det kasseformede fangstredskab (ålekisten), der blev anbragt ved Damhussøens udløb - til fangst af ål.