DBU København afholdt torsdag d. 26. september dialogmøde om turneringsforhold, hvor en stor del af de københavnske fodboldklubber deltog. Fokus var at drøfte ønsker og idéer til fremtidige turneringer, især i kølvandet på det ophørte samarbejde med DBU Sjælland, der påvirker turneringer for U13-U19 drenge og piger samt M+32, M+40 og Vinterbold.

Klubberne bidrog med mere end 80 ønsker og idéer, som Turneringsudvalget nu arbejder videre med i forhold til turneringsstrukturen, aftaler og lovgivning. Et af de vigtigste ønsker, som mødte bred opbakning, var at genindføre årshjul med datoplan og deadlines på DBU Københavns hjemmeside. 

Turneringsudvalget ser frem til fortsat dialog med klubberne og vil snart invitere til yderligere møder om både børne- og seniorturneringer. Der er et stærkt ønske om at genskabe sammenhængskraften i alle turneringer og sikre, at de passer bedst muligt til klubbernes behov.

Når tilmeldingen til forårets turneringer åbner, vil klubberne modtage en mail og kunne finde informationer på dbukoebenhavn.dk. Tilmeldingsperiode, ansøgningsproces og dispensationsmuligheder vil blive offentliggjort her.

Har I yderligere input til turneringerne, er I velkomne til at kontakte Turneringsudvalget på info@dbukoebenhavn.dk – husk at skrive "Turneringsudvalg" i emnefeltet.

Tak til alle klubber for jeres engagement og aktive deltagelse i dialogen.

Praktisk information om turneringstilmelding, ansøgningsform og evt. dispensationsmuligheder:

I forbindelse med åbning for turneringstilmelding fremsendes mail herom til klubbernes postadresse, ligesom nyhed bringes på dbukoebenhavn.dk. Klubberne ændrer selv postadresse (hovedmail) i KlubOffice.

Ved åbning for turneringstilmelding oplyses der om tilmeldingsperiode, ansøgningsform og evt. dispensationsmuligheder.

Se evt seneste opslag fra maj om holdtilmelding for Ungdom.

I fanen "turneringer" på www.dbukoebenhavn.dk findes turneringsreglement, turneringsbestemmelser, praktisk information mm.

Kriterier ved indrangering til Liga København

(samme som ved fællesrækker for Ungdom)

  • Ansøgte spilleres antal kampe og niveau fra tidligere sæson(er)
  • Holdets placering fra tidligere sæson(er)
  • Fordeling på årgange
  • Opfyldelse af formalia i ansøgningen (antal spillere og trænere)
  • Holdets og klubbens historik fra Øst- og Liga rækker

På baggrund af det laves indrangering med følgende for øje

  • Udgangspunkt i klubbens ønske for holdets indrangering
  • Vurderer holdets formodede styrke
  • Bedst mulige matchning mellem holdene
  • Bedst mulige rækkestørrelse
  • Passende antal kampe