I 2020 blev der for første gang nogensinde udarbejdet en diversitetskortlægning af dansk fodbold. Det var en rekordstor undersøgelse, hvor mere end 8.000 aktive i dansk fodbold svarede på spørgsmål. Den havde til formål at se på, hvordan minoritetsgrupper føler sig behandlet og inkluderet i fodboldens fællesskab.

Der er dog sket rigtig meget på fire år, og derfor har Etisk Udvalg med reference til Governance- og Udviklingskomiteen bedt DBU Analyse om at lave en opdatering af kortlægningen og altså gentage undersøgelsen.

Opdateringen har til formål at se på udviklingen fra 2020, hvor der blandt andet vil blive målt på køn, etnicitet og seksualitet. Og i forhold til 2020-udgaven vil der også blive kigget på funktionsnedsættelser og diagnoser.

Undersøgelsen vil blive sendt ud til store dele af Fodbolddanmark i den kommende uge, og vi håber, at så mange af jer som muligt vil besvare spørgsmålene. Det er Verian (tidligere Gallup), der står for udsendelsen.

Resultaterne vil blive delt i en rapport i løbet af foråret. Hvis der er spørgsmål, er det muligt at kontakte Claes eller Søren fra DBU Analyse.